header_image

Eiendomsspar kjøper Vestfjord Hotell Lofoten

Eiendomsspar har inngått avtale om kjøp av Vestfjord Hotell Lofoten med Norlandia Utvikling, eiet av brødrene Adolfsen. Hotellet ligger sentralt i Svolvær, på Bekkholmen nær Hurtigruteanløpet. Det har 63 rom, konferansetilbud og en restaurant med bar.

– Vi er meget glade for å ha fått kjøpe Vestfjord Hotell Lofoten. Det er et hotell som i dag har sin plass i markedet og som drives godt. Tomten er i kommuneplanen avsatt til høyhusbebyggelse, og det ligger derfor på sikt til rette for en betydelig utvidelse av dagens hotell. Dette er vår andre større investering med sikte på å styrke og utvide hotelltilbudet i Svolvær, i det vi allerede har Jern og Bygg eiendommen i beste sentrum hvor det skal bygges et stort hotell med et allsidig tilbud. Vi har klokketro på Lofoten og Svolvær som destinasjon, det finnes knapt et vakrere sted med så mange opplevelsestilbud i hele verden, sier Christian Ringnes, adm. dir. i Eiendomsspar.

– Eiendommen Bekkholmen er Svolværs flotteste beliggende tomt, og Vestfjord Hotell Lofoten er et veldrevet og hyggelig lite hotell. Tomten har et fantastisk potensiale i det den i henhold til Byplanen kan bebygges med et signalbygg. Vi hadde startet å jobbe med egen utvikling av tomten, da muligheten for et salg kom på bordet. Det er viktig med en langsiktig og god strategisk utvikling av hotelltilbudet i Svolvær. Vi er derfor veldig glade for at det er Eiendomsspar og Christian Ringnes som overtar eiendommen når vi først har valgt å selge. Det er litt trist å selge denne unike eiendommen, men det blir spennende å følge utviklingen videre på Bekkholmen og i Svolvær. Vi er sikre på at Eiendomsspar er den beste kjøper, som på sikt vil bidra med et spennende bygg av høy kvalitet som denne eiendommen fortjener, sier Hilde Hammervold, adm. dir. i Norlandia Utvikling, som representerer selger.

Eiendomsspar kjøper Vestfjord Hotell Lofoten

 • Les siste versjon av våre publikasjoner:

  Eiendomsspar

  Årsrapport 2021

  Årsrapport 2021 Eiendomsspar

  Victoria Eiendom

  Årsrapport 2021

  Årsrapport 2021 Victoria Eiendom

   

  OsloStudiet 2023

  Eiendomsspar OsloStudiet 2023