header_image

Kontorfellesskapet i Karihaugveien 89

Noe av filosofien bak kontorfellesskapet i K89 er at alle som leier kontorer i bygget skal ha en trivelig arbeidsplass hvor man har glede av hverandre, jobbmessig og sosialt. Mange av bedriftene i bygget er små, og spesielt for dem er fellesskapet viktig, da alternativet for mange hadde vært å sitte hjemme eller på et kontor med få eller uten andre kollegaer.

Kontorfellesskap Karihaugveien 89
Det er lett å slå av en prat i det lyse og luftige atriumsrommet

Servicesenteret, som er bemannet mellom kl. 08.00–16.00 på hverdager, er hjernen og hjertet i bygget. Her ønskes alle velkommen med et smil og her ytes det service i ordets rette forstand. Servicesenteret kommuniserer og informerer leietakere om små og store ting som er relevant for arbeidshverdagen, tar imot besøkende, pakker og annen post, holder orden på konferanse-rommene og fellesarealene og betjener et sentralbord hvor syv av bedriftene er tilknyttet.

 

«Vi trives utmerket. Bygget er sentralt plassert, med enkel adkomst fra E6, både nordfra og sydfra. Bygget er rent og ordentlig og dermed hyggelig å oppholde seg i. Wenche på servicesenteret og servicegutta er lett tilgjengelige når det oppstår behov. Bygget har gode fasiliteter og kontorene fremstår som moderne. Det er en veldig hyggelig og god atmosfære på huset. Vi finner lett tonen med andre firmaer, blant annet over lunsjbordet.»

Marketing/Communication Viggo Larsen

 

Fellesskapet i K89 sørger for at leietakerne får tilgang på større arealer og flere servicetilbud enn de kunne hatt hver for seg. I tillegg tilrettelegger det for gode faglige diskusjoner, forretningssamarbeid og fine bekjentskaper.

Kontorfellesskap Karihaugveien 89
Fellesarealene og møteromsfasilitetene er noe av det leietakerne setter pris på i K89

K89:

  • er først og fremst et kontorbygg bestående av små og store bedrifter
  • tilbyr bedriftene egne kontorer og langsiktige leiekontrakter
  •  leier ut moderne kontorer hvor alt som trengs for å jobbe er på plass
  •  tilbyr fri bruk av auditorium, møterom, garderobe og treningsrom
  • har egen kantine, vaktmester og et betjent servicesenter
  • har datarom med kjøling og ekstra sikkerhet for bedrifter som har behov for det
  • tilbyr, via servicesenteret, sentralbordfunksjon – for de bedriftene som ønsker det