header_image

Koronamonsteret

BROSLO har satt opp Koronamonsteret i Thorvald Meyers gate 2.

«Med Koronamonsteret ønsker vi å spre litt glede i en høst og vinter som ellers har blitt ganske kjedelige. Koronaepidemien har tatt over byene som et stort King-Kong-Godzilla-monster og blokkert kultur og sosiale arrangement. Vi håper på å skape motivasjon hos folk til å sammen jage monsteret vekk» sier kunstnerduoen Johnny Hurst og Nix (@jonnyhurts og @nixhammer).

koronamonster på taket thorvald meyers gate 2 oslo
Foto: Mads Pettersen/Filmreaktor

I forbindelse med en produksjon for Fremantle media og TV2 som heter BROSLO, har vår leietaker Filmreaktor i samarbeid med Eiendomsspar montert kunstverket på taket i Thorvald Meyers gate 2.

koronamonster på taket thorvald meyers gate 2 oslo
Foto: Mads Pettersen/Filmreaktor

TV-serien hadde premiere mandag 11. januar 2021, og ligger ute på SUMO. Serien er en banebrytende dokusåpe som endrer formen for hvordan man lager TV innen sjangeren, og handler om kunstnerduoen BROSLO som lager kjent kunst for et ungt publikum.

Som en del av lanseringen har TV2, Fremantle og BROSLO satt opp to Koronamonstere i byen tidligere, ett på The Hub på Jernbanetorget og ett ved Rådhuset. Sjekk gjerne ut promoen for serien her: https://www.youtube.com/watch?v=ZXdoAhQ-BU0