header_image

Martin Traaseth slutter som konserndirektør i Eiendomsspar AS

Martin Traaseth Eiendomsspar

Martin Traaseth har meddelt at han ønsker å slutte som konserndirektør i Eiendomsspar AS. Han vil fratre 28. februar 2018.

«Tiden er inne for å passe på mine egne investeringer og av hensyn til dette er det riktig at jeg nå trekker meg helt ut av Eiendomsspar-systemet.

Det er vemodig å forlate mine kollegaer og ikke minst mine gode samarbeidspartnere.

Jeg har vært så heldig å få anledning til å jobbe sammen med et sterkt lederteam og et alltid positivt og profesjonelt styre. Det er blitt skapt store verdier for selskapets aksjonærer hvilket jeg er meget stolt av», sier Martin Traaseth.

«Martin Traaseth har vært en stor ressurs for Eiendomsspar, med sin kreativitet, dype forståelse av eiendomsfaget og med sine sosiale egenskaper. Det er skapt og skaper store verdier samt det lille ekstra som utmerker Eiendomsspar AS», sier Christian Ringnes.

 

Oslo, 5. desember 2017
Eiendomsspar AS