header_image

Verdens første Paradox Museum åpnet i Rosenkrantz’ gate 11

Onsdag 30. mars åpnet verdens aller første Paradox Museum med den største samlingen av paradoksbaserte utstillinger i vår eiendom i Rosenkrantz’ gate 11 i Oslo.

Vi er svært stolte over at Paradox har valgt Eiendomsspar som gårdeier til sin første etablering i Skandinavia. Paradox er et nyskapende, helt spesielt opplevelseskonsept, som det ikke finnes noe lignende til i Norge. Vi er overbevist om at Paradox vil skape mange unike opplevelser og gode minner for Oslos innbyggere og besøkende.

Med sine mer enn 70 paradoksbaserte utstillinger byr Paradox Museum Oslo på opplevelser som lurer både hjerne og øyne mer enn noen andre «edutainment»-steder i verden. Her vil man få lære om vitenskapen bak paradokser og få muligheten til å ta spektakulære bilder og filmer man knapt vil tro er ekte.

Paradox Museum Oslo Eiendomsspar
Foto: Paradox Museum Oslo

Illusjonist og Paradox Museum Oslo-ambassadør Alexx Alexxander lover besøkende en ekstraordinær og helt ny opplevelse:

– Dette er spennende! Endelig får vi et slikt opplevelsessenter til Norge! Her kan gjestene forvente seg opplevelser helt utenom det vanlige, i et paradoksalt univers fylt av spenning. Alt er nemlig ikke helt som det ser ut! Dette er en unik, lærerik og gøyal opplevelse, som passer like godt for familien, vennegjengen eller kollegaene på jobben. Her kommer det til å bli mye latter og forundring! Ha telefoner og kameraer klare, her kommer dere til å få uforglemmelige bilder og videosnutter, sier Alexxander.

Ta deg en tur og få en unik og gøyal opplevelse!

Billetter kan bestilles på www.paradoxmuseumoslo.com

Les også NæringsEiendom sin artikkel om åpningen av Paradox Museum Oslo her: https://ne.no/2022/03/31/paradox-museum-til-oslo-inn-i-eiendomsspars-lokaler/