Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Arealeffektive kontorlokaler/showrom på Alnabru med parkering

-
  • Caspar Storms vei 16, 0664 Oslo

Energimerking: F - rod

Gnr.: 139

Bnr.: 102

yesGarasje/P-plass
yesAlarm

Beskrivelse

Alnabru er blitt et populært område grunnet den gode adkomsten til E6 og muligheten til å holde seg innenfor bomringen. Med bil er det bare 10 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen.

Nærområdet byr på det meste av tjenester og produkter du måtte trenge.


Adkomst

Lokalene ligger på Alnabru i krysset mellom Ole Deviks vei og Caspar Storms vei. Buss passerer rett på utsiden av bygget, og det er et stort parkeringsområde rundt bygget.
Innhold

Vi har til leie kontorlokaler og showrom/lager:

  • 269 kvm BTA kontor/showrom/lager i 1. etasje. Ledig fra 01.08.2021.
  • 328 kvm BTA kontor i 2. etasje, hvorav 90 kvm BTA i kontorfellesskap og 238 kvm BTA for enbruker.

Lokalene i 1. etasje har en god standard og egner seg godt som showrom eller som kontor med lager for bl.a. håndtverkerfirma. Lokalene er effektive og har egen lagerdørinngang.

I 2. etasje kan vi tilby pene og moderniserte kontorlokaler. Lokalene er lyse med hvite overflater og grå gulvfliser, og flere av cellekontorene og møterommene har glassdør som gir godt med lysinnslipp videre inn i arealene. I den ene delen av etasjen på 90 kvm BTA søker vi etter leietakere som ønsker å leie kontorer i et kontorfellesskap med kjøkken og toalett. Vi har tilgjengelig fire cellekontorer i ulike størrelser.

I resterende del av 2. etasje på 238 kvm BTA kontor søker vi en enbruker. Lokalet er inndelt i cellekontorer og åpent kontorlandskap, og har et hyggelig fellesareal for kantine/lunsj. Pene toaletter og egen dusj i lokalene.Kontakt meg