Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Attraktive kontorlokaler i Oslos paradegate

-
  • Karl Johans gate 27, 0159 Oslo
  • Areal: 620m2 - 620m2
  • Type:

Etasje: 4

Overtagelse: P.t.

Energimerking: E - rod

Gnr.: 207

Bnr.: 103

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Midt i Oslos mest folkekjære gate finner du Karl Johans gate 27. Bygget består av syv etasjer og to underetasjer med lagerarealer, garasjeanlegg og sykkelparkering.

DNB disponerer første og andre etasje – og har én av sine viktigste brand store-filialer på gateplan. Øvrige kontorflater leies av virksomheter innenfor finans, advokatfirma og industriselskap.

Med Stortinget som nærmeste nabo og med ærverdige Grand Hotel vegg-i-vegg er det vanskelig å finne en Oslo-adresse med mer sentral beliggenhet. Her har vi 620 kvm BTA kontor til leie.

Fasiliteter

Bygget deler flere etasjeplan med Grand Hotel vegg-i-vegg. Det betyr at eiendommen har et eget møteromssenter med konferansevert. De ulike rommene har varierende størrelse og passer for grupper på åtte til 110 personer. I tillegg har Grand Hotel ulike bankettrom for 20 til 300 personer.

Når dagen er omme og du kan se tilbake på en begivenhetsrik dag med faglige diskusjoner – hva er vel da bedre enn en liten svømmetur? I toppetasjen finner du en herlig spaavdeling med varmtvannsbasseng som driftes av Grand Hotel. 


Adkomst

Kontorinngang fra Karl Johans gate.


Beliggenhet

Fra Karl Johans gate 27 er det gåavstand til alt – og byens store kollektivtilbud er enkelt å nå. Med sin nærhet til Nationaltheatret stasjon ligger offentlig kommunikasjon innenfor kort gangavstand med Flytoget, nær- og fjerntog, T-bane, buss og trikkeforbindelse. Aller nærmeste T-banestasjon er Stortinget som ligger like ved.

Det er mulighet for å leie parkeringsplass i byggets underetasje og det er flere nærliggende parkeringshus.Innhold

Vi tilbyr kontorlokaler i Oslos paradegate som vil bli totalrehabilitert og skreddersydd for ny leietaker. Vindusrekken ut mot fasaden gir godt med lysinnslipp i lokalene, og takhøyden er meget god.