Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Attraktive kontorlokaler i profilert bygg ved Solli Plass

-
 • Parkveien 60, 0254 Oslo
 • Areal: 151m2 - 457m2
 • Type:

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - gul

Gnr.: 209

Bnr.: 271

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Parkveien 60 er et forretnings- og kontorbygg i klassisk stil, tegnet av arkitekt Carl Kanopka – og oppført i 1894. Bygget fremstår i god stand og gir en god profil for ditt selskap.

Bygget strekker seg over 5 etasjer i tillegg til underetasje og loft. I dag huser bygget bl.a. helsevirksomheter, regnskapskontor og agenturvirksomhet.

Inngangsparti og trappeløp er pusset opp de senere år. Her har man ønsket å blande moderne stil med de klassiske elementene som bygget innehar. Dette har resultert i at man har fått et særegent og meget representativt inngangsparti. Heis fører ansatte og besøkende rett opp til kontorlokalene. Bakgård med sykkelparkering.


Adkomst

Kontorinngang fra Parkveien.


Beliggenhet

Parkveien 60 er svært sentralt beliggende, i et ettertraktet forretnings- og boligområde på hjørnet av Slottsparken mellom Vika og Solli Plass. Rett utenfor døren finnes det meste av byens servicetilbud som kaféer, butikker, restauranter og hotell. Sommerro er et helt nytt kvartal på Solli Plass som åpner høsten 2022. Denne satsningen forsterker Solli Plass som en av de mer spennende områdene i sentrum. Nærmeste treningssenter er SATS ved Solli Plass.

Eiendommen er lett tilgjengelig både med bil og kollektiv transport som trikk, buss og tog. Adkomst til Nationaltheatret med ca. 50 meters gange til nedgangen ved hjørnet av Slottsparken.Innhold

5. etg. – 457 kvm BTA
Byggets toppetasje tilbyr usjenert beliggenhet uten innsyn. Fantastisk utsikt over Sommero, Nobels Instituttet, Slottsparken og den gamle Amerikanske ambassaden. Lokalene er gjennomgående med vindusflater som gir godt med dagslys inn til kontorplassene. Lokalene består av store fleksible flater, godt egnet for landskap så vel som celle-/ teamkontoroppsett. Et stort møterom med plass til 20 personer, samt flere mindre møterom/multirom/stillerom. Kjøkken med god spiseplass, toaletter og dusj. Lokalene holder god standard, fremstår lyse og luftige, med lite innsyn – som gir en god atmosfære.

Lokalene kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.

4. etg. – 151 kvm BTA
Lokalene har den generøse takhøyden og de store høye vinduene som er kjent fra de klassiske Frogner-gårdene. Dette gir meget luftige lokaler med mye dagslys – og en hyggelig atmosfære. Beliggende med utsikt mot Sommero og Nobels Instituttet – og mot Parkveien som er blindgate på denne siden av Henrik Ibsens gate. Lokalene er nylig oppusset i duse farger, med Manhattan glassvegger og lekre detaljer som gir et meget godt helhetsinntrykk. Lokalene består av åpent kontorlandskap, et cellekontor, et møterom, kjøkken, kopirom, lager og toaletter. Lokalene tilpasses gjerne leietakers ønsker og behov, men kontorarealet er så pent pusset opp at det er mulighet for å flytte rett inn om ønskelig.

Fasiliteter:

 • Utsikt
 • Ettertraktet takhøyde
 • Fleksibel planløsning
 • Bredbåndstilknytning
 • Fjernvarme og ventilasjon med kjøling
 • Heis til alle etasjer
 • Sykkelparkering
 • Kort vei til offentlig kommunikasjon
 • Parkeringsmuligheter i nærområdet

Forbehold:

Forholdet til bakgrunnsretten: Bestemmelsene i Eiendomsmeglingsloven («emgll») §§ 6-4, 6-5, 7-1, 7-2 første til tredje ledd og 8-8 er fraveket jf. emgll § 1-3. Videre er emgll §§ 4-4, 6-2, 6-4, 6-5, 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8 fraveket jf. eiendomsmeglingsforskriftens § 1-2. Tilhørende bestemmelser i eiendomsmeglingsforskriften er tilsvarende fraveket. For utleiemegling fravikes også eiendomsmeglingsforskriftens §3-5, §6-2, tredje punktum, §§6-3 og 6-4, jf. forskriftens § 1-3. • Eiendomsspar AS/Victoria Eiendom AS – Pb. 1350 Vika, 0113 Oslo – Besøksadr.: Fridtjof Nansens plass 4 – Tlf.: +47 22 33 05 50.
  Copyright © Eiendomsspar – Webutvikling av Devant
  Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.