Kartet oppdateres logo
google-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Attraktive og effektive kontorlokaler i en av Oslos mest sentrale eiendommer

  • Karl Johans gate 27, 0159 Oslo
  • Areal: 926m2 - 926m2
  • Type:

Etasje: 3

Gnr.: 207

Bnr.: 103

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Karl Johans gate 27 er en av Oslos mest sentrale eiendommer med sin beliggenhet på hjørnet av Karl Johans gate og Lille Grensen, rett overfor Stortinget og inntil Grand Hotel.

Forretningsbygget ble oppført i 1975 og har en gjennomgående høy standard. Bygget strekker seg syv etasjer over bakken og har to underetasjer med lager og parkering. Inngangspartiet fremstår som en innbydende ankomstsone for ansatte og besøkende og har tre personheiser.

DNB holder til i byggets 1. og 2. etasje, mens kontoretasjene fra 3. til 5. etasje huser virksomhetene Alpha Corporate Finance, Aabø-Evensen & Co Advokatfirma og Mitsubishi Corporation. I etasjene over er Grand Hotels møteromsavdeling og Eight Rooftop Bar samt Artesia luksuriøse spa-avdeling.

Eiendommen har innendørs sykkelparkering, og det er mulighet for leie av lager og parkeringsplasser i underetasjen.

Adkomst

Kontorinngang fra Karl Johans gate.

Beliggenhet

Karl Johans gate 27 har en meget sentral beliggenhet ved siden av Grand Hotel og vis-á-vis Stortinget. I eiendommens 1. etasje tilbyr DNB banktjenester, og rett ved siden av ligger Grand Hotel med Palmen Restaurant og Grand Café, som tilbyr fristende lunsj- og middagsretter. I toppetasjen kan man ta seg en pause fra stress og jag og benytte seg  av Artesias luksuriøse spafasiliteter og svømmebasseng. Like utenfor eiendommen er det et rikt utvalg av restauranter og forretninger, og rett ved er Spikersuppa som nærmeste grønne fristed.

Det er kun 2 minutters gange til Stortinget T-banestasjon, og nærmeste holdeplass for øvrige kollektive transportmidler er:

Buss – Prof. Aschehougs plass
Trikk – Øvre Slottsgate og Stortorvet
Tog – Nationaltheatret stasjon med lokal-, regional og flytog

Innhold

Kontorlokalene fremstår som moderne og effektive med høy kontorstandard. Arealene er inndelt i cellekontorer med pene glassfronter. Enkelte av kontorene benyttes som teamkontor. Etasjen har høye vinduer mot Karl Johans gate som gir gode lysforhold og trivelige og lyse lokaler.

Lokalene har et flott og imøtekommende resepsjonsområde, og i tilknytning til resepsjonen er det flere møterom i ulike størrelser. Ved teamkontorene er det to stillerom som også kan benyttes som møterom. I enden av lokalene er det etablert et stort og lyst kjøkken med god spiseplass for de ansatte.

Kontorlokalene kan overtas slik de er, eller tilpasses ny kontorløsning etter leietakers ønsker og behov.