Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Attraktive og flotte kontorlokaler i Oslos paradegate

-
  • Karl Johans gate 27, 0159 Oslo
  • Areal: 620m2 - 620m2
  • Type:

Etasje: 4

Overtagelse: P.t.

Energimerking: E - rod

Gnr.: 207

Bnr.: 103

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Midt i Oslos mest folkekjære gate finner du Karl Johans gate 27. Bygget består av syv etasjer og to underetasjer med lagerarealer, garasjeanlegg og sykkelparkering.

DNB disponerer første og andre etasje – og har én av sine viktigste brand store-filialer på gateplan. Øvrige kontorflater leies av virksomheter innenfor finans, advokatfirma og industriselskap.

Med Stortinget som nærmeste nabo og med ærverdige Grand Hotel vegg-i-vegg er det vanskelig å finne en Oslo-adresse med mer sentral beliggenhet. Her har vi 620 kvm BTA kontor med god standard til leie.

Fasiliteter

Bygget deler flere etasjeplan med Grand Hotel vegg-i-vegg. Det betyr at eiendommen har et eget møteromssenter med konferansevert. De ulike rommene har varierende størrelse og passer for grupper på åtte til 110 personer. I tillegg har Grand Hotel ulike bankettrom for 20 til 300 personer.

Når dagen er omme og du kan se tilbake på en begivenhetsrik dag med faglige diskusjoner – hva er vel da bedre enn en liten svømmetur? I toppetasjen finner du en herlig spaavdeling med varmtvannsbasseng som driftes av Grand Hotel. 


Adkomst

Kontorinngang fra Karl Johans gate.

Beliggenhet

Bilen er det siste du trenger når du har Karl Johans gate 27 som adresse. Her er det gåavstand til alt – og byens store kollektivtilbud er enkelt å nå.

Med sin nærhet til Nationaltheatret stasjon ligger offentlig kommunikasjon innenfor kort gangavstand med Flytoget, nær- og fjerntog, T-bane, buss og trikkeforbindelse. Aller nærmeste T-banestasjon er Stortinget som ligger like ved.Innhold

Vi tilbyr flotte kontorlokaler i Oslos paradegate, som kan tilpasses leietakers behov. I dag er lokalene innredet med ankomst-/loungeområde, kontorlandskap og flere store møterom. Vindusrekken ut mot fasaden gir godt med lysinnslipp i kontorlandskapet, og takhøyden i arbeidsarealene er meget god.

Lokalene kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.