Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Breivoll – lokaler til leie for handel/kontor/treningssenter/forsamlingslokale

-
  • Strømsveien 195, 0668 Oslo

Etasje: 3

Overtagelse: Etter avtale

Energimerking: F - rod

Gnr.: 139

Bnr.: 84

yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Strømsveien 195 er et forretnings- og lagerbygg på Breivoll. I tidligere tider hadde Gresvig sin sykkelfabrikk her, men i dag er det Møbelringen som holder til i bygget.

Bygget er på ca. 6 600 kvm BTA fordelt på tre etasjer.Beliggenhet

Strømsveien 195 ligger på Breivoll nord i Oslo med enkel tilgang til E6. Breivoll er en del av det som ofte er omtalt som Hovinbyen, et område som representerer en av Oslos mest ambisiøse byutviklingsordninger fremover.

I dag består nabolaget av industri- og logistikkeiendommer, og Oslos hovedgodsterminal ligger i umiddelbar nærhet til området.

Eiendommen ligger 20 minutter med bil eller offentlig transport fra Oslo sentrum. Busslinje 66 og 100 stopper på nærmeste bussholdeplass "Ole Deviks vei" som ligger få minutters gange fra bygget. Begge busslinjene stopper på Helsfyr med overgang til andre busslinjer eller t-bane.

Alnaelva, renner gjennom Breivoll og ender opp i Oslofjorden ved Bjørvika i Oslo sentrum. Oslo kommune har i de siste årene oppgradert områdene langs elva med turstier, dammer, parker og broer for å gjøre nabolagene mer attraktiv.Innhold

3. etasje | 1 400 kvm BTA handel/kontor

Vi har for leie hele 3. etasje på ca. 1 400 kvm BTA. Lokalene benyttes i dag som møbelforretning, men det kan være mulighet for å gjøre om etasjen til kontorlokaler. Lokalene kan også egne seg for treningssenter, forsamlingslokale eller virksomheter innen netthandel.

Lagerareal på bakkeplan samt parkeringsplasser på uteområdet kan leies sammen med lokalene i 3. etasje hvis ønskelig.

Lokalene kan overtas etter nærmere avtale. 

Vil du vite mer om lokalene og hvilke muligheter som er, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.Kontakt meg