Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslider

Butikklokale med god eksponering i spennende område

  • Storgata 10B, 0155 Oslo

Etasje: 1

Gnr.: 208

Bnr.: 629

yesHeis
yesGarasje/P-plass
yesSentralt

Beskrivelse

Vi har for leie et butikklokale over to plan i Storgata 10B. Lokalet ligger på gateplan og har god eksponering med store vindusflater.

Lokalet er gjennomgående og har utgang både til Storgata og Skippergata. Sistnevnte inn mot Choice sitt nye hotell med ca. 800 hotellrom.

Storgata som i gamle dager var Oslos handelsgate nr. 1 er i endring. Gamle gårder renoveres og nye gårder dukker opp. Flere spennende butikker og spisesteder har åpnet den siste tiden, og hele gaten gjennomgår nå en gradvis modernisering og oppgradering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger bare 1 minutts gange fra Folketeaterpassasjen med sine populære serveringssteder, og kun et par minutter fra kjente shoppingsenter, hoteller og landemerker. Kun to minutters gange fra Oslo S og i umiddelbar nærhet til Karl Johans gate og Bjørvika.

Storgata har også et stort antall buss- og trikkelinjer med sin sentrale plassering som hovedfartsåren mellom sentrum og bydel øst. Ruters planer om oppgradering av Storgata som hovedgaten som binder øst og vest/sentrum sammen, nærheten til Bjørvika og Oslo S gjør området til et av de mest spennende sentrumsområdene i dag.

Innhold

Butikklokalene er på ca. 867 kvm BTA fordelt over to plan med trapp mellom etasjene. Lokalene fremstår som lyse og fine.

Arealene leveres som white – Box.