Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Butikklokale/servering/showrom med attraktiv beliggenhet på Majorstuen

-
  • Majorstuveien 38/40, 0367 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - lysegronn

Gnr.: 215

Bnr.: 206

yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Majorstuveien 38/40 har en attraktiv beliggenhet i krysset Kirkeveien/Majorstuveien.

Bygningen ble oppført i 1964 og går over syv etasjer over bakken samt to kjelleretasjer. Det er forretnings- og kontorlokaler i 1. og 2. etasje, mens de øvrige etasjene består av utleieboliger.

Det er mulighet for leie av parkeringsplasser i eiendommens parkeringskjeller.


Adkomst

Det er enkelt å komme seg til eiendommen med både kollektiv og bil.

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport er Majorstuen, et knutepunkt hvor T-bane, trikk og buss møtes. Stoppet er kun fire minutters gange fra eiendommen.

Flytoget er kun en stasjon unna på Nationaltheatret. Det er også enkel nærhet til påkjøring til både Ring 2 og Ring 3.


Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Majorstuen. Her har man et rikt servicetilbud rett utenfor døren. I nærområdet finner man restauranter og spisesteder som blant annet Kverneriet, Villa Paradiso og Espresso House m.m. Lokalet er et hjørnelokale som vender ut mot Majorstuveien og Kirkeveien som er en godt trafikkert gate med et variert tilbud av nisje- og kjedebutikker.

Innhold

Forretningslokalet har en flott beliggenhet, kun 150 m fra travle Majorstukrysset, og i et område med pulserende sentrumsliv, og alle tenkelige fasiliteter innen kort rekkevidde.

Hjørnelokalet ligger på gateplan og har store vinduer ut mot gaten som gir mye lysinnslipp og god eksponering.

Vi søker forretningsvirksomhet til lokalene, men lokalene egner seg også til servering eller virksomhet innenfor nettbutikkhandel som ønsker å ha et sentralt og lett tilgjengelig showrom og kontor i Oslo med lagerlokale i underetasjen.

Lokalet fremstår som pent og kan tilpasses ny leietakers behov. Lokalet består av 125 kvm BTA i 1. etasje og lager på 100 kvm BTA i underetasjen med tilgang via interntrapp ned fra 1. etasje. Lokalet i 1. og U. etasje leies ut samlet.