Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Butikklokale til leie i Tordenskiolds gate

-
  • Tordenskiolds gate 7, 0160 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: -

Gnr.: 209

Bnr.: 375

Beskrivelse

Tordenskiolds gate 7 ble bygget i ca. 1870 og består av fire etasjer i tillegg til en underetasje. Bygget utgjør totalt ca. 1 800 kvm BTA, og har butikker i 1. etasje og kontorlokaler i etasjene over.Beliggenhet

Svært sentralt beliggende nær Oslo Rådhus, Aker Brygge, Stortingsgata og Karl Johans gate. Det er kort gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon og bysentrum med sine mange servicetilbud som butikker, kaféer og restauranter.

Nationaltheatret stasjon er kun få minutters gange unna og er det stoppestedet med flest forbindelser i Oslo etter Jernbanetorget.Innhold

Vi har ledig et butikklokale på gateplan, med flott hjørnebeliggenhet og høye vinduer ut mot Tordenskiolds gate og Kjeld Stubs gate som gir god eksponering.

Lokalet er på 245 kvm BTA og går over to etasjer med interntrapp mellom etasjene:

  • 1. etasje | 75 kvm BTA
  • U. etasje | 170 kvm BTA

Det er mulighet for å utvide butikklokalet med nabolokalet som ligger til høyre for lokalet. Med nabolokalet på 45 kvm BTA kan butikklokalet utgjøre totalt 290 kvm BTA, hvorav 120 kvm BTA i 1. etg. og 170 kvm BTA i U. etg. Se tegningene som viser utvidelsesmuligheter og kvadratmeter.

Det er ikke ønskelig med dagligvarebutikk, restaurant eller spisested i lokalet.

Lokalet kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.