Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

CBD – attraktive kontorlokaler med sjøutsikt og parkeringskjeller

  • Tordenskiolds gate 8-10, 0160 Oslo
  • Areal: 597m2 - 597m2
  • Type:

Etasje: 3.

Gnr.: 209

Bnr.: 376

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine
yesSentralt

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby svært representative kontorlokaler ved Rådhuset i Oslo sentrum, med tilgang på parkeringskjeller – en sjeldenhet i området.

Eiendommen

Tordenskiolds gate 8-10 er en kvalitetseiendom med sjøutsikt og det meste en kan ønske av fellesfasiliteter. Eiendommen inneholder blant annet felles kantine, stort og velutstyrt treningsrom med garderobe og dusj, parkeringskjeller og innendørs sykkelparkering. På taket er det anlagt terrassehage på felles takterrasse som har en fantastisk utsikt over indre Oslofjord, og hvor det er mulighet for å holde større arrangementer når dette tillates.

Lokalene

Vi tilbyr kontorlokaler på 597 kvm BTA i 3. etasje.

God takhøyde og store vinduer er gjennomgående for alle arealer, og lokalene oppleves som svært lyse og luftige. Dagens løsning er en kombinasjon med cellekontorer og større møterom, i tillegg til sosiale soner. Ankomst­- og sanitærfunksjonene er sentraliserte i etasjen som gir god fleksibilitet og mulighet for annen fordeling av cellekontor­ og landskaps­struktur enn det som er i lokalene i dag. Ny leietaker har derfor muligheten til å tilpasse nye løsninger etter ønske og behov.

Beliggenhet

Eiendommen har en fantastisk plassering like ved Rådhuset og har dermed gangavstand til det beste Oslo har å by på. Det er et bredt utvalg av kafeer, restauranter, dagligvare og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet, i tillegg til flotte rekreasjonsmuligheter langs sjøen. Aker Brygge og Karl Johan er en kort spasertur unna lokalene. En av byens største kollektive knutepunkter rundt Nationaltheatret stasjon er like i nærhet, hvor det er tilgang på t-bane, tog, flytog og bussforbindelse. Trikkestopp er i tillegg like nedenfor eiendommen.