Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslider

Drammensveien 88B – hyggelige kontorlokaler med fantastisk fjordutsikt og hage

-
  • Drammensveien 88B, 0271 Oslo
  • Areal: 386m2 - 386m2
  • Type:

Overtagelse: P.t.

Energimerking: E - rod

Gnr.: 212

Bnr.: 392

yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Drammensveien 88B er beliggende i et idyllisk villaområde med parkanlegg. På eiendommen er det oppført tre bygg; hvorav Universal Musical holder til i to av byggene, mens det tredje bygget er ledig for ny leietaker.

Det ledige bygget består av to tilnærmet like store etasjer på til sammen 386 kvm BTA og er fleksibelt med to innganger – én til hver etasje. Det er utemuligheter ved balkong i 1. etasje og utgang til uteplass og hage fra U. etasje. Det tilbys sykkelparkering og utendørs parkering ved bygget.


Adkomst

Adkomst fra Drammensveien via Gange-Rolvs gate.


Beliggenhet

Drammensveien 88B er beliggende i sjarmerende omgivelser på Skarpsno i bydel Frogner, med kort sykkel- og kjøreavstand fra Skøyen og Solli plass/Vika/ Aker Brygge med alle sine service- og kommunikasjonstilbud. Det samme gjør Skøyen og Karénslyst allé som har utviklet seg til å bli en urban og moderne bydel med mathall, vinmonopol og en rekke spisesteder, butikker og servicetilbud. Med trikk fra Skarpsno eller Nobels gate kommer man seg til sentrum på få minutter. Med flytoget tar det ca. en halvtime fra Skøyen til Gardermoen.

Nærmeste holdeplass til kollektiv transport er:
Trikk – Skarpsno og Nobels gate
Buss – Olav Kyrres plass (i Bygdøy allé)
Tog – Skøyen stasjon


Standard

Bygget har ventilasjon med oppvarming og kjøling. Solavskjerming via utvendige markiser.


Innhold

Vi har ledig lyse, trivelige lokaler i svært hyggelig beliggende lite hus med hage, godt egnet for alle typer kontorbrukere evt. med behov for showrom.

Lokalene leies ut samlet, og gir en fin mulighet for en egen identitet og profilering for et mindre selskap eller fellesskap som ønsker å dele lokaler til felles glede og nytte. Lokalene har utsikt mot hagen og sjøen, og er i dag innredet med noe åpent areal/teamkontor og for øvrig cellekontor for 1–2 personer. Arealene egner seg også godt for arbeidsplasser i åpent landskap. Lokalene er effektive med normalt god kontorstandard, fliser/teppe/parkett på gulv og kan huse fra 19–25 arbeidsplasser avhengig av organisering cellekontor/åpent landskap.

Spiseplass med utgang til koselig uteplass i det grønne omkranset av bl.a. gamle frukttrær og markjordbær.