Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Effektive kontorlokaler i beste CBD

-
  • Fridtjof Nansens plass 4, 0160 Oslo
  • Areal: 621m2 - 621m2
  • Type:

Etasje: 4

Overtagelse: 01.04.2023

Energimerking: E - morkegronn

Gnr.: 209

Bnr.: 144

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Fridtjof Nansens plass 4 er et av byggene som danner halvsirkelen mot Borggården og Oslo Rådhus, og er med sin beliggenhet en bidragsyter for rekruttering av de beste medarbeiderne. Plassen er et av de flotteste byrom Oslo har å by på, med fjorden et steinkast unna og et mangfold av servicetilbud – alt på ett sted.

Bygningene Fridtjof Nansens plass 4/Klingenberggata 4 er oppført i tidsrommet 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.

Byggene er totalt på ca. 15 000 kvm BTA og går over åtte etasjer samt to underetasjer. 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet mens etasjene over er moderne kontorlokaler.

Leietakerne har tilgang til felles terrasse i bakgården og sykkelparkering med fine garderobe- og dusjfasiliteter i kjelleren. Fine lagerrom i kjelleren kan leies.Beliggenhet

Lokalene ligger meget sentralt og attraktivt i Vika – et av Oslos viktigste forretningsstrøk. Nærområdet tilbyr et stort utvalg av hyggelige servicetilbud i umiddelbar nærhet og grønne friområder i gangavstand.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 2 minutters gange fra eiendommen med alt av kollektiv transport.

For kjørende kan utleier tilby leie av parkeringsplasser i garasjen i Rosenkrantz’ gate 13.Innhold

4. etasje | 621 kvm BTA kontor | ledig fra 01.04.2023

Lokalene har en meget god kontorstandard med store vindusflater og høyt under taket.

Etasjen er effektiv og er inndelt i åpne landskapssoner med flere stillerom samt cellekontorer. 

Lokalene har kontorinngang både fra Fridtjof Nansens plass 4 og Klingenberggata 4. Det er stor fleksibilitet i arealene og fordelingen åpent/lukket kontor kan enkelt justeres etter leietakers ønsker.