Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Effektive kontorlokaler i beste CBD

-
  • Fridtjof Nansens plass 4, 0160 Oslo
  • Areal: 1532m2 - 1532m2
  • Type:

Etasje: 3

Overtagelse: 01.04.2022

Energimerking: E - morkegronn

Gnr.: 209

Bnr.: 144

Beskrivelse

Fridtjof Nansens plass 4 er et av byggene som danner halvsirkelen mot Borggården og Oslo Rådhus, og er med sin beliggenhet en bidragsyter for rekruttering av de beste medarbeiderne. Plassen er et av de flotteste byrom Oslo har å by på, med fjorden et steinkast unna og et mangfold av servicetilbud – alt på ett sted.

Bygningene Fridtjof Nansens plass 4/Klingenberggata 4 er oppført i tidsrommet 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.

Byggene er totalt på ca. 15.000 kvm BTA og går over åtte etasjer samt to underetasjer. 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet mens etasjene over er moderne kontorlokaler.

Leietakerne har tilgang til felles terrasse i bakgården og sykkelparkering med garderobe- og dusjfasiliteter i kjelleren.Beliggenhet

Lokalene ligger meget sentralt og attraktivt i Vika – et av Oslos viktigste forretningsstrøk. Nærområdet tilbyr et stort utvalg av hyggelige servicetilbud i umiddelbar nærhet og grønne friområder i gangavstand.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 2 minutters gange fra eiendommen med alt av kollektiv transport.

For kjørende kan utleier tilby leie av parkeringsplasser i garasjen i Rosenkrantz’ gate 13.Innhold

Lokalene i 3. etasje har en god kontorstandard med store vindusflater og høyt under taket.

Etasjen er effektiv og er inndelt i åpne landskapssoner med flere stillerom samt noen cellekontorer. Ved resepsjonsområdet er det fire store møterom, i tillegg til egen kantine. Flere mindre møterom er etablert videre inn i lokalene, som også kan gjøres om til teamkontor. Lokalene har en flott sosial sone med bardisk og et showrom som kan brukes til kundearrangementer eller interne sammenkomster.

Lokalene er gjennomgående og har kontorinngang både fra Fridtjof Nansens plass 4 og Klingenberggata 4. Det er stor fleksibilitet på etasjen og fordelingen åpent/lukket kontor kan enkelt justeres etter leietakers ønsker.  • Eiendomsspar AS/Victoria Eiendom AS – Pb. 1350 Vika, 0113 Oslo – Besøksadr.: Olav Vs gate 6 – Tlf.: +47 22 33 05 50.
    Copyright © Eiendomsspar – Webutvikling av Devant
    Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.