Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Effektive kontorlokaler med balkong – beste CBD

  • Fridtjof Nansens plass 4, 0160 Oslo
  • Areal: 1575m2 - 1575m2
  • Type:

Etasje: 2

Gnr.: 209

Bnr.: 144

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Bygningene Fridtjof Nansens plass 4/Klingenberggata 4 er oppført i tidsrommet 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.

Byggene er totalt på ca. 15.000 kvm BTA og går over åtte etasjer samt to underetasjer. 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet mens etasjene over er kontorlokaler.

Fridtjof Nansens plass 4 har et representativt og tiltalende inngangsparti med to personheiser til samtlige kontoretasjer. Sykkelparkering er etablert i eiendommens kjeller, og i bakgården har leietakerne tilgang til en hyggelig felles terrasse.

Adkomst

Lokalene har inngang fra Borggården/Fridtjof Nansens plass.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 3 minutters gange fra eiendommen med alt av kollektiv transport. Kort gangavstand til parkeringshus på Aker Brygge eller under Oslo Konserthus. Utleier kan tilby leie av parkeringsplasser i nærliggende parkeringsanlegg i Rosenkrantz’ gate 13.

Beliggenhet

Lokalene ligger meget sentralt og attraktivt i Vika, rett ved Oslo Rådhus.

Nærområdet tilbyr et stort utvalg av hyggelige servicetilbud samt kollektiv transport i umiddelbar nærhet og med kort gangavstand til grønne friområder og Oslofjorden.

Standard

Lokalene har balansert ventilasjon med supplering av kjølebafler. Oppvarming foregår via fjernvarme.

Innhold

Vi har tilgjengelig flotte kontorlokaler i 2. etasje på 1.575 kvm BTA.

Lokalene innehar en god kontorstandard med store vindusflater og god takhøyde. Arealene er hovedsakelig innredet med cellekontorer, men det er stor fleksibilitet og effektivitet på etasjen og en endring av fordelingen cellekontorstruktur og åpen løsning kan enkelt justeres etter leietakers ønsker. Det er utgang til balkong mot Borggården fra enkelte av kontorene.

Lokalene har egen kantine med tilstøtende møterom med foldevegger som kan slåes sammen ved behov for større spiseplass. Fra kantinen er det utgang til en felles terrasse i bakgården slik at de ansatte kan nyte lunsjen sin ute på varme dager. Videre er det etablert to minikjøkken i lokalene, flere møterom, stort arkivrom, lager-/rekvisitarom, garderobe og toaletter.