Loading Maps logo
  google-map-thumbgoogle-map-thumb
  slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

  Effektive kontorlokaler i 2. og 8. etasje med balkong – beste CBD

  • Fridtjof Nansens plass 4, 0160 Oslo
  • Areal: 1047m2 - 1575m2
  • Type:

  Gnr.: 209

  Bnr.: 144

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning

  Beskrivelse

  Bygningene Fridtjof Nansens plass 4/Klingenberggata 4 er oppført i tidsrommet 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.

  Byggene er totalt på ca. 15.000 kvm BTA og går over åtte etasjer samt to underetasjer. 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet mens etasjene over er kontorlokaler.

  Fridtjof Nansens plass 4 har et representativt og tiltalende inngangsparti med to personheiser til samtlige kontoretasjer. Sykkelparkering er etablert i eiendommens kjeller, og i bakgården har leietakerne tilgang til en hyggelig felles terrasse.

  Adkomst

  Lokalene har inngang fra Borggården/Fridtjof Nansens plass.

  Nationaltheatret stasjon ligger kun 3 minutters gange fra eiendommen med alt av kollektiv transport. Det er enkel adkomst for kjørende med gode parkeringsmuligheter i området, både kommunal parkering mot betaling rett utenfor eiendommen i Borggården og parkeringshus på Aker Brygge, Saga p-hus og Vestre Vika p-hus. Utleier kan tilby leie av parkeringsplasser i nærliggende parkeringsanlegg i Rosenkrantz’ gate 13.

  Beliggenhet

  Lokalene ligger meget sentralt og attraktivt i Vika, rett ved Oslo Rådhus.

  Nærområdet tilbyr et stort utvalg av hyggelige servicetilbud samt kollektiv transport i umiddelbar nærhet og med kort gangavstand til grønne friområder og Oslofjorden.

  Standard

  Lokalene har balansert ventilasjon med supplering av kjølebafler. Oppvarming foregår via fjernvarme.

  Innhold

  Vi får tilgjengelig flotte lokaler i 2. etasje og i eiendommens toppetasje.

  2. etasje – 1.575 kvm BTA kontor

  Lokalene innehar en god kontorstandard med store vindusflater og god takhøyde. Arealene er hovedsakelig innredet med cellekontorer, men det er stor fleksibilitet og effektivitet på etasjene og en endring av fordelingen cellekontorstruktur og åpen løsning kan enkelt justeres etter leietakers ønsker.

  Det er utgang til balkong mot Borggården fra enkelte av kontorene. Lokalene har egen kantine med tilstøtende møterom med foldevegger som kan slåes sammen ved behov for større spiseplass. Fra kantinen er det utgang til en felles terrasse i bakgården slik at de ansatte kan nyte lunsjen sin ute på varme dager. Videre er det etablert to kjøkken i lokalene, flere møterom, stort arkivrom, lager-/rekvisitarom, garderobe og toaletter.

  Lokalene ledigstilles september 2017.

  8. etasje – 1.047 kvm BTA kontor

  Fra 01.01.2018 eller tidligere etter nærmere avtale får vi ledig meget lyse lokaler i eiendommens toppetasje. Lokalene har en egen eksklusiv stor takterrasse med fjordutsikt. Kontorinngang fra Fridtjof Nansens plass 4 og Klingenberggata 4.

  Etasjen er fleksibel og kan tilpasses leietakers ønsker om fordeling av cellekontor og åpent kontorlandskap. I en 90/10-løsning kan etasjen romme opptil 80 arbeidsplasser.