Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Effektive og fleksible kontorlokaler i CBD – kantine – parkering – takterrasse – treningsrom

-
  • Tordenskiolds gate 8-10, 0160 Oslo
  • Areal: 1105m2 - 1105m2
  • Type:

Etasje: 6

Overtagelse: 01.11.2021

Energimerking: E - rod

Gnr.: 209

Bnr.: 376

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine

Beskrivelse

Tordenskiolds gate 8/10 er en kvalitets­eiendom med gode fellesfasiliteter, sentralt beliggende i Oslos CBD­-område. Bygget ble oppført i 1972/­73 og påbygget i 1997, og ut­gjør ca. 9.500 kvm fordelt over åtte etasjer og to underetasjer.

Bygget er godt vedlikeholdt med representativ lobby og fellesarealer samt nyere tekniske inn­retninger. Samtlige vinduer i kontoretasjene er av 3-­lags energibesparende glass og har utvendig solavskjerming. Eiendommen har egen vareheis fra underetasje til 7. etasje.

Fellesfasiliteter

  • Kantine med terrasse i bakgård
  • Møteromsavdeling med tilgang til to møterom og tekjøkken
  • Godt utstyrt treningsrom med tilgang til dusj og garderobe
  • Innendørs sykkelparkering
  • Takterrasse med takhage og fjordutsikt
  • Parkeringsplasser til leie i garasjekjellerBeliggenhet

Eiendommen er svært sentralt beliggende i CBD­-området nær Oslo Rådhus og Aker Brygge. Det er kort gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon og bysentrum med sine mange servicetilbud som butikker, kaféer og restauranter.

Nationaltheatret stasjon ligger i kort gang­avstand fra eiendommen med alt av offentlig kommunikasjon. I tillegg er det hyppige trikk­- og bussavganger fra Rådhusplassen.


Standard

Lokalene har lyse overflater og T-profilsystem i himling med innfelte downlights og lysarmatur. Det er fiber inn til bygget og datakablingen i lokalene er kat. 6a.

Det er god ventilasjon i lokalene. Oppvarming skjer via ventilasjonsanlegget i kombinasjon med varmeovner i konvektorkasser under vindu. Kjøling via ventilasjon i kombinasjon med kjølebafler i tak og fancoil.


Innhold

Vi kan tilby 1.105 kvm BTA kontorlokaler i 6. etasje med god kontorstandard. Lokalene ledigstilles 1. november 2021.

Etasjen er primært inndelt i cellekontorer med glassfronter, i tillegg til store møterom, resepsjon­/loungeområde, kjøkken og kopi-­/rekvisita-­/datarom. Store vinduer og god takhøyde gjør at lokalene oppleves lyse og luftige.

Ankomst­- og sanitærfunksjonene er sentraliserte i etasjen som gir god fleksibilitet og mulighet for annen fordeling av cellekontor­ og landskaps­struktur enn det som er i lokalene i dag. Sammen med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres ønsker og behov.