Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Flott handelslokale ved Jernbanetorget med god eksponering

-
  • Storgata 8, 0155 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: -

Gnr.: 208

Bnr.: 626

Beskrivelse

Midt i Oslo sentrum ved Jernbanetorget og Kirkeristen ligger Storgata 8 – et forretnings- og kontorbygg som er bygget i nyere tid.

Eiendommen er på ca. 3 200 kvm BTA fordelt over åtte etasjer i tillegg til en underetasje. I 1. og 2. etasje er sportsbutikken XXL etablert, mens øvrige etasjer er kontorlokaler.Beliggenhet

Storgata 8 har en meget sentral beliggenhet like ved Jernbanetorget og Kirkeristen. Her har man tilgang til kaféer, spisesteder, forretninger og andre servicetilbud rett utenfor døren. Gaten er en av byens viktigste kollektivgater med stor trafikk. Etter renoveringen av gaten er det blitt etablert brede fortau med hyggelige sitteplasser tilpasset til en moderne handel- og opplevelsesgate. Dette har gitt Storgata et betydelig løft som hever området.Innhold

U.-1. etasje | 205 kvm BTA forretning

Hyggelig forretningslokale med trinnløs inngang fra nye Storgata. Fremstår pent og lyst med store vinduer og svært god takhøyde på 3,8 meter i 1. etasje og 2,8 meter i U. etasje.

Lokalet utgjør totalt 205 kvm BTA fordelt på 111 kvm BTA i 1.etasje og 94 kvm BTA i underetasjen. I bakkant av lokalet er det etablert et mindre kontor og det går en interntrapp ned til underetasjen hvor det er lager, spiserom, garderobe og toaletter.

Lokalet tilpasses etter leietakers behov.