Kartet oppdateres logo
  google-map-thumbgoogle-map-thumb
  slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

  Flotte kontorlokaler i CBD – kantine, treningsrom, møteromsavd., takterrasse, parkering

  • Tordenskiolds gate 8-10, 0160 Oslo
  • Areal: 1099m2 - 1099m2
  • Type:

  Etasje: 7

  Gnr.: 209

  Bnr.: 376

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning
  yesGarasje/P-plass
  yesKantine

  Beskrivelse

  Tordenskiolds gate 8–10 er en representativ eiendom meget sentralt beliggende i Oslos CBD-område. Eiendommen består av ca. 9.500 kvm over åtte etasjer samt to underetasjer og er oppført i 1972–73 samt påbygget i 1997. Det er etablert restauranter i 1. etasje, kontorlokaler fra 2.–8. etasje samt parkering og lager i de to underetasjene.

  Eiendommen tilbyr felles kantine med uteterrasse, felles møteromsavdeling med to møterom med tilhørende kjøkken som kan benyttes til arrangementer eller kurs, godt utstyrt treningsrom med dusj- og garderobefasiliteter, innendørs sykkelparkering og tilgang til felles takterrasse med fjordutsikt.

  Beliggenhet

  Eiendommen er svært sentralt beliggende i CBD-området nær Oslo Rådhus og Aker Brygge med umiddelbar nærhet til servicetilbud.

  Nationaltheatret stasjon ligger i kort gangavstand fra eiendommen med alt av offentlig kommunikasjon. I tillegg går det trikk og buss fra Rådhusplassen.

  Standard

  Representativ kvalitetseiendom med moderne lobby og fellesarealer samt nyere tekniske innretninger. Samtlige vinduer i kontoretasjene er av 3-lags energibesparende energiglass og har utvendig solavskjerming i form av utvendige persienner. Eiendommen har egen vareheis fra underetasje til 7. etasje.

  Lokalene har balansert ventilasjon med kjøling samt områdevis tilleggskjøling via fancoils. Grunnoppvarming via forvarmet luft i ventilasjonen samt tilleggsoppvarming via nye panelovner.

  Innhold

  Vi har ledig 1.099 kvm BTA kontor i 7. etasje.

  Lokalene er effektive og innehar en god kontorstandard. Arealene er primært inndelt i cellekontorer med glassfronter, og har resepsjons-/loungeområde, fire store møterom, to kjøkken, kopi-/rekvisita-/datarom.

  Ankomst- og sanitærfunksjonene er sentraliserte i etasjen som gir god fleksibilitet og mulighet for annen fordeling av cellekontor- og landsskapstruktur.

  Lokalene kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.