Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Flotte og effektive kontorlokaler i toppetasje i kvalitetsbygg – terrasse, ny kantine og parkering

  • Holbergs gate 21, 0166 Oslo
  • Areal: 306m2 - 306m2
  • Type:

Gnr.: 209

Bnr.: 82

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine

Beskrivelse

Holbergs gate 21 er en kvalitetseiendom med felles kantine og parkeringsanlegg sentralt beliggende ved Slottsparken og Radisson Blu Scandinavia Hotell.

Bygningen ble oppført i 1977 og er på ca. 8.700 kvm BTA fordelt på 7 etasjer over bakken og 2 underetasjer. Øverste etasje har terrasse med hyggelig utsikt mot Slottsparken og Holbergs gate. I samme etasje kan leietakerne benytte seg av en ny felles kantine. Sykkelparkering er etablert i eiendommens bakgård.

Eiendommen har både innendørs- og utendørsparkering, totalt ca. 60 parkeringsplasser. Innendørsplassene har direkte tilgang til leiearealene via heis. Ladestasjon for el-bil er etablert på enkelte av parkeringsplassene.

Eiendommen er lett tilgjengelig med bil, og ved kundebesøk kan parkometerplasser rett utenfor bygget eller nærmeste parkeringshus Slottsparken P-hus benyttes.

Beliggenhet

Holbergs gate 21 ligger sentralt plassert til det de ansatte måtte ha behov for av offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og grøntområde.

Få minutters gangavstand tar deg til Karl Johans gate med alle sine forretninger og spisesteder, og Slottsparken som nærmeste grønne fristed er kun et steinkast fra bygget. Nationaltheatret stasjon er et knutepunkt for all offentlig kommunikasjon og ligger 500 m fra Holbergs gate 21. Enda nærmere, kun 100 m unna, er trikkeholdeplassen Holbergs plass med hyppige avganger. Taxiholdeplass og SAS flybuss til Gardermoen er rett utenfor bygget.

Standard

I 2016 fikk bygget nye heiser og det ble etablert fjernvarme i eiendommen i tillegg til nye radiatorer, nytt spredenett for ventilasjon og ny data-/telekabling. Videre er det etablert en ny kantine i byggets toppetasje som fremstår som et delikat fellesareal og miljøskapende tilskudd for byggets leietakere.

Inngangspartiet og trappeløp er nyoppusset. Det nye inngangspartiet fremstår som en representativ og innbydende ankomstsone med ny kunstutsmykning, ny belysning og tidsriktig interiør og overflater av god kvalitet.

Innhold

Ledig areal:

7. etasje – 306 kvm BTA med terrasse

Vi kan tilby meget fleksible og effektive kontorarealer med gode lysforhold og sentraliserte ankomst- og sanitærfunksjoner som gir god fleksibilitet og mulighet for oppdeling.

Vindusflater og dybden i etasjeplanet gir meget effektive løsninger både i cellekontor og landskapsløsninger, og fordelingen åpen løsning til delvis eller utelukkende cellekontorstruktur kan enkelt justeres etter leietakers ønsker. I samarbeid med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres behov.