Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslider

Forretningslokale og parkeringsplasser til leie med nærhet til Solli plass

-
  • Parkveien 64, 0254 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: -

Gnr.: 209

Bnr.: 11

yesGarasje/P-plass


Adkomst

Inngang og innkjøring fra Cort Adelers gate.


Beliggenhet

Parkveien 64 er beliggende i et attraktivt bolig- og forretningsområde mellom Vika og Slottsparken. Eiendommen er lett tilgjengelig med både bil og kollektiv transport som buss og trikk.

Solli plass og Bygdøy allé er kun få steinkast unna og tilbyr et rikt utvalg av hyggelige kaféer, spisesteder, shopping og servicetilbud som apotek, legesenter og treningssenter.Innhold

Vi tilbyr arealeffektive forretningslokaler som egner seg til apotek, blomsterforretning og lignende type virksomheter. Det er ikke ønskelig med spisesteder eller dagligvarebutikk i lokalene.

Lokalene utgjør 116 kvm BTA og har inngang på gateplan fra Cort Adelers gate. Inngang deles med Rema 1000 som trekker mange kunder til eiendommen. Lokalene er lyse og fine, med fliser på gulv og hvite overflater. Det er åpen himling og god takhøyde. Forretningslokalene har fem vinduer ut mot gaten, som gir god mulighet for eksponering. Lokalene kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.

Vi har også parkeringsplasser til leie i garasjen, med innkjøring fra Cort Adelers gate 12. Oppvarmet garasje over ett plan, med faste nummererte plasser. Maks takhøyde på 2 meter.