Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Herskapelige og moderne lokaler i hjertet av Solli plass

  • Bygdøy allé 1, 0257 Oslo
  • Areal: 614m2 - 1228m2
  • Type:

Overtagelse: 01.12.2020

Energimerking: F - rod

Gnr.: 211

Bnr.: 13

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesKantine

Beskrivelse

Bygdøy allé 1 ble oppført i 1890-91 etter inspirasjon fra parisiske, palasslignende leiegårdsfasader. Eiendommen er en del av bygningskomplekset Pariserkvartalet, som fyller hele den lange fasaden langs Bygdøy allé mellom Frognerveien og Skovveien.

Bygdøy allé 1 er et profilert og representativt forretnings- og kontorbygg over fem etasjer i tillegg til kjeller. I 1. etasje er forretningen Granit etablert, mens de øvrige etasjene er kontorlokaler. Hjørneeiendommen har en representativ kontorinngang med heis til alle kontoretasjene.

I toppetasjen er det etablert en felles kantine som leietakerne kan benytte seg av. Kantinen fremstår som et delikat og hyggelig fellesområde, der leietakerne kan nyte en hyggelig lunsj.

Sykkelparkering er etablert i kjelleren.

 

Adkomst

Kontorinngang fra Bygdøy allé.

 

Beliggenhet

Bygdøy allè 1 har en meget sentral beliggenhet på Solli plass. Rett utenfor døren har man tilgang til hyggelige kaféer, spisesteder, forretninger og andre servicetilbud.

Det er også godt med treningsmuligheter i nærområdet og nærmeste treningssenter SATS Solli plass ligger kun 100 meter fra eiendommen.

Holdeplass for trikk og buss ligger ca. 100 meter fra eiendommen, og det er 5 minutters gange til Nationaltheatret togstasjon med videre undergang til Nationaltheatret T-banestasjon.

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport:
Trikk: Solli
Buss: Solli
T-bane: Nationaltheatret
Tog: Nationaltheatret med lokal-, regional- og flytog

 

Standard

Oppvarming via radiator.

2. etasje: Lyse overflater med teppe i korridor, kontorer og møterom. Parkett i ankomstsone. T-profilhimling.

3. etasje: Lyse overflater med teppe i korridor og møterom. Teppe og parkett på kontorer. T-profilhimling med LED-belysning i kontorer og innfelte downlights i korridorer.

 

Innhold

Vi tilbyr leie av to hele kontoretasjer i 2. og 3. etasje i profilert bygg på Solli plass. Etasjene er like store med etasjeplan på 614 kvm BTA, og kan leies samlet eller hver for seg. Begge etasjene er primært inndelt i celle- og teamkontorer, men det er mulighet for å åpne opp for en helt eller delvis åpen kontorløsning.

Etasjene har flere store møterom. I 3. etasje er det etablert to møterom i ene enden av lokalet, med foldevegger som kan slås sammen til ett stort møterom, til bruk for interne arrangementer, seminarer mv.

Et av møterommene i 2. etasje er plassert i hjørnerommet med store vinduer som vender ut mot Solli plass. Møterommet har en fantastisk utsmykning i taket med opprinnelig stukkatur med takrosett. Flere opprinnelige elementer som kakkelovner og mursteinsvegg er beholdt i begge etasjene, som gir lokalene et personlig og unikt preg.

Lokalene har god takhøyde og høye vinduer som gir mye lysinnslipp. 3. etasje har utgang til en liten balkong vendt ut mot Hydroparken.

2. etasje ledigstilles 01.12.2020, mens 3. etasje er ledig fra 01.01.2021.

   • Eiendomsspar AS/Victoria Eiendom AS – Pb. 1350 Vika, 0113 Oslo – Besøksadr.: Olav Vs gate 6 – Tlf.: +47 22 33 05 50.
    Copyright © Eiendomsspar – Webutvikling av Devant
    Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.