Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslider

Historisk og urbant i nyrenoverte kontorlokaler

  • Thorvald Meyers gate 2A, 0555 Oslo
  • Areal: 350m2 - 910m2
  • Type:

Etasje: 2

Gnr.: 224

Bnr.: 458

yesAircondition/Ventilasjon
yesFellesresepsjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesKantine
yesAlarm

Beskrivelse

Thorvald Meyers gate 2 er et historisk bygg med beliggenhet sentralt på Grünerløkka nær Akerselva. Bygget har særegenhet, men er allikevel meget godt egnet til et moderne kontor. Eiendommen ble oppført i 1877 og har tidligere huset Ringnes Bryggeri.

Eiendommen er sentralt plassert midt i Oslo, med kort avstand til offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud rundt Akerselva og på populære Grünerløkka. Lokalene er svært effektive og vil oppgraderes etter leietakers behov. Lokalene vil ved overtakelse ha et moderne og innbydende utseende, etter leietakers ønsker. Gode og varierte fellesfasiliteter tilbys og gjør at leietakere kan optimalisere sine egne arealflater.

Ledige arealer:

2. etasje | 350-910 kvm egnet for 15-60 ansatte.

Adkomst

De ledige lokalene har inngang fra Thorvald Meyers gate, Biermanns gate og Toftes gate.

Meget god tilgang til offentlig kommunikasjon med gang avstand til;

Trikk 2 min.- Linje 11, 12, 13

Buss 3 min. – Linje 21, 33

Flybuss 5 min. – Oslo Lufthavn

Beliggenhet

Grünerløkka tilbyr et urbant og kreativt miljø innenfor media, kommunikasjon og reklame. Fra eiendommen er det gangavstand til kafeer og restauranter, grøntarealer, sykkel- og turstier.

Innhold

Lokalet i 2. etasje utgjør 910 kvm BTA og egner seg både for åpent landskap og cellekontorer. Lokalene vil bli tilpasset etter leietakers ønsker og behov, og kan ferdigstilles på ca. 3-4 mnd. fra signert leiekontrakt.