Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Hoffsveien 4 – Det hvite hus på Skøyen

  • Hoffsveien 4, 0275 Oslo
  • Areal: 492m2 - 8395m2
  • Type:

Overtagelse: 01-10-2020

Gnr.: 31

Bnr.: 472

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine
yesAlarm
yesVaktmester-/vektertjeneste
yesSentralt
yesModerne

Beskrivelse

Enkelt tilgjengelig, omtrent på trikkeholdeplassen og et steinkast fra Skøyen stasjon ligger Hoffsveien 4. Et moderne kontorbygg kledd i vakker, hvit marmorstein, med et like hvitt og lyst inngang- og resepsjonsområde, og luftige etasjer med store vinduer og fantastisk lysinnslipp. Lyst og energisk, smart og effektivt, i et området som opplever positiv utvikling og vekst.

Velkommen til Det hvite hus på Skøyen.

Stort tilbud – positiv utvikling

Skøyen har vært gjennom en stor transformasjon de seneste årene. Til glede for både næringsliv og besøkende. I nærområdet til Hoffsveien 4 er også endringer på gang. Nye prosjekter vil sørge for en ytterligere urbanisering og utvikling av bystrøk. En positiv prosess som sørger for nytt liv, et utvidet servicetilbud og en hyggelig atmosfære. Området utvikles til et velfungerende bystrøk med både kontor, boliger, butikker og ulike servicetilbud.

Adkomst

  • Gangavstand til Skøyen. Trikken utenfor døren.
  • Mindre enn 400 meter til Skøyen stasjon.
  • Kun sekunder til busser, taxi, tog og Flytog.
  • Enkel av- og påkjørsel til E18.
  • God forbindelse til sykkelveinettet.

Beliggenhet

Shoppe. Spise. Trene.

I Det hvite hus er det kort avstand til alt du trenger i hverdagen. På både på bolig- og næringssiden har ulike prosjekter forvandlet Skøyen til et område med en lang rekke tilbud.

Restauranter – Kaffebarer – Fashion og mote – Møbelbutikker – Treningssentre – Bank – Post

Standard

I Hoffsveien 4 er det lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Bruk av naturelementer, stein og glass, skaper en eksklusiv ramme. Et imøtekommende inngangsparti leder opp til fellesarealer i andre etasje med personalrestaurant og møteromssenter.

Innhold

Kontorlokaler fra 492 kvm BTA til 8.395 kvm BTA.

Det hvite hus på Skøyen er preget av gode, åpne arealer hvor lyset slipper inn og det oppleves luftig å oppholde og bevege seg. Bruk av naturfarger og enkelte mykere og varmere elementer som treverk og tepper vil gi en lun atmosfære. Det hvite hus skal gi en god opplevelse for både besøkende og dem som har arbeidsplass her.