Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Kontorlokaler i profilert og moderne eiendom på Skøyen

  • Hoffsveien 4, 0275 Oslo
  • Areal: 492m2 - 8395m2
  • Type:

Byggeår: 2010

Gnr.: 31

Bnr.: 472

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine
yesModerne

Beskrivelse

På Skøyen ligger Hoffsveien 4, et moderne kontorbygg kledd i hvit marmorstein. De karakteristiske kvalitetene gjenspeiles i interiøret – fra det flotte, åpne inngangspartiet, til kontorlokalene med store vinduer og fantastisk lysinnslipp.

Vi tilbyr nå arealeffektive kontorarealer i eiendommen fra 2. til 8. etg. Mulighet for å leie arealer fra 492 til 8.395 kvm BTA. De største etasjeflatene er på over 2.000 kvm BTA. Lyst og energisk, smart og effektivt, i et område med utvikling og vekst.

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hoffsveien 4 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Innhold

I Hoffsveien 4 er det lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Kombinasjonen av marmor og glass med varmere elementer skaper en stilren ramme.

Kontorarealene drar nytte av byggets store vindusflater som skaper et luftig og lyst interiør slik at de ansatte opplever et produktivt og motiverende miljø. Kontoretasjene egner seg for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Det legges opp til fine sosiale soner i hver etasje, og gode stillerom og møterom. Sammen med leietaker vil vi kunne skreddersy lokalene til deres behov.

KANTINE, MØTEROMSENTER OG FELLES TAKTERRASSE
Inngangspartiet leder opp til fellesarealene i andre etasje, hvor det er prosjektert en flott kantine og et nytt møteromssenter. Det er også en felles terrasse i 7. etg.

GARDEROBER, SYKKEL- OG BILPARKERING
I undertetasjen finner man oppgraderte garderober for brukere av bygget med en aktiv hverdag. Eiendommen har to garasjeplan, med mulighet for lader til el-bil. Her er det også sykkelparkering.