Kartet oppdateres logo
  google-map-thumb
  slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslider

  Karl Johans gate 16B – pene kontorlokaler i toppetasje – attraktiv beliggenhet

  • Karl Johans gate 16B, 0154 Oslo
  • Areal: 527m2 - 527m2
  • Type:

  Etasje: 5

  Gnr.: 207

  Bnr.: 155

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning

  Beskrivelse

  Karl Johans gate 16B er en nyrenessansegård med barokke trekk, tegnet av arkitekt O. Ekman og oppført i 1889. Eiendommen, kjent som “Hotell Metropol”, ble tidligere benyttet til såpe- og parfymeutsalg på gateplan samt hotell i de øvrige etasjer.

  I dag er eiendommen en moderne og representativ kontor- og butikkeiendom over fem etasjer samt underetasje. Kleskjedene Mango, Carlings og H&M er etablert i U.-3. etasje, mens 4. og 5. etasje benyttes som kontorlokaler.

  Bygget har egen kontorinngang separert fra butikkvirksomheten. Inngangspartiet er særegent og flott med opprinnelige eikepaneler med utskjæringer samt originale veggmalerier. Vegg- og takdekoren står oppført i Byantikvarens gule liste som vernet. De deler av felles inngangsparti rundt heis og tilhørende del av trappeløp som ikke er bevaringsverdig er oppgraderte og fellesområdene i bygget fremstår med et representativt preg.

  Adkomst

  Jernbanetorget stasjon og Oslo Sentralstasjon er knutepunktet for all offentlig kommunikasjon og ligger 500 m fra Karl Johans gate 16B. Enda nærmere, kun 50 m unna, finner du bussholdeplassen Kongens gate og 200 m unna er det trikk- og bussholdeplass på Stortorvet med hyppige avganger.

  Beliggenhet

  Bygningen har en meget sentral beliggenhet på Karl Johan, på hjørnet av Karl Johans gate og Kongens gate, og er lett tilgjengelig både for ansatte og for besøkende.

  Det er umiddelbar nærhet til sentrale handels-områder og nødvendige servicefunksjoner som post og bank. Få minutters gange til Oslo S og Jernbanetorget, som er stoppestedet med flest forbindelser i Oslo.

  Standard

  Lokalene har ventilasjon med kjøling og oppvarming via fjernvarme.

  Innhold

  Vi har ledig 527 kvm BTA kontor i 5. etasje, som passer perfekt for virksomheter som ønsker seg meget sentral beliggenhet i et representativt bygg.

  Lokalene fremstår i dag som rålokaler og vil bli tilpasset den standard og løsning som passer leietakers virksomhet.