Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Klassisk gård – i hjertet av Oslo sentrum

 • Øvre Slottsgate 11, 0157 Oslo
 • Areal: 456m2 - 456m2
 • Type:

Etasje: 3

Overtagelse: P.t.

Energimerking: E - lysegronn

Gnr.: 207

Bnr.: 317

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Øvre Slottsgate 11 ble tegnet av arkitektene Ivar Cock og Olaf Lilloe – og ble oppført i 1895-1897 for Kristiania Håndverkernes Sparekasse, i en kombinasjon av nybarokk med elementer av Jugend stil.

Et profilert, ettertraktet og representativt forretnings- og kontorbygg over seks etasjer i tillegg til kjeller. I første etasje er Acne og Filippa K etablert med sine flaggskip-butikker, mens i de øvrige etasjene er det kontorlokaler.

Byggets inngangsparti er pusset opp og gir et meget godt førsteinntrykk. Hvor originale materialer, godt samstemt med moderne belysning, gir en unik ankomstatmosfære for leietakerne og deres forretningsforbindelser. Lokalene har adkomst via heis, og leietakeren har eksklusivitet i etasjen.

 

Adkomst

Kontorinngang fra Øvre Slottsgate.

 

Beliggenhet

Øvre Slottsgate 11 ligger i hjertet av sentrum, bak Stortinget, med Egertorget som nærmeste nabo og med nedgang til Stortinget T-banestasjon rett utenfor døren. Området har blitt oppgradert de siste årene, og huser i dag flere hundre kjente merkevarer innen mote, skjønnhet og livsstil, ved siden av spennende kaféer, restauranter og serveringsteder. Karl Johan med tilhørende gater har i dag tatt tilbake tittelen som Oslos største og mest ettertraktede handelsdistrikt.

Nærmeste treningssenter er Fitness24Seven i Karl Johan/Møllergata og SATS i Akersgata.

Nedgangen til Stortinget T-banestasjon er rett utenfor inngangsdøren, trikk og buss i Prinsens gate og Tollbugata. Fem minutter til Oslo Sentralstasjon med tog og flytog.

 

Innhold

I den klassiske bygården har vi 456 kvm BTA tilgjengelig for leie i byggets 3. etasje.

Her finner du generøs takhøyde, som sammen med de karakteristiske høye vinduene gir luftige lokaler med godt lysinnslipp. Planløsning tilrettelegger for effektive og praktiske lokaler, hvor utforming muliggjør et særegent og historisk preg. Vi gjør spesielt oppmerksom på de åtte buede vinduene langs byggets fasade – som gir en fantastisk effekt i kontorlokalene.

Arealet vil utformes og tilpasses selvfølgelig etter ny leietakers ønsker og behov. Hvor lokalene egner seg godt for åpent landskap så vel som cellekontorstruktur.

Fasiliteter:

 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralvarme
 • Heis
 • Kjøkken
 • Dusj- og garderobemulighet i etasjen

Forbehold:
Forholdet til bakgrunnsretten: Bestemmelsene i Eiendomsmeglingsloven («emgll») §§ 6-4, 6-5, 7-1, 7-2 første til tredje ledd og 8-8 er fraveket jf. emgll § 1-3. Videre er emgll §§ 4-4, 6-2, 6-4, 6-5, 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8 fraveket jf. eiendomsmeglingsforskriftens § 1-2. Tilhørende bestemmelser i eiendomsmeglingsforskriften er tilsvarende fraveket. For utleiemegling fravikes også eiendomsmeglingsforskriftens §3-5, §6-2, tredje punktum, §§6-3 og 6-4, jf. forskriftens § 1-3.

  • Eiendomsspar AS/Victoria Eiendom AS – Pb. 1350 Vika, 0113 Oslo – Besøksadr.: Olav Vs gate 6 – Tlf.: +47 22 33 05 50.
  Copyright © Eiendomsspar – Webutvikling av Devant
  Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.