Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Kongeveien 26

Etter flere års planlegging pågår det nå et stort og ambisiøst rehabilitering- og ombyggingsprosjekt av Scandic Holmenkollen Park Hotel. Eiendomsspar deler eierskapet med Rica Eiendom og prosjektet utvikles av eierne i fellesskap med Scandic Hotels, som fortsatt skal drive hotellet.

Hotellet kan med sin beliggenhet, størrelse og fasiliteter tilby et unikt opphold, uavhengig av om gjesten er på ferie, konferanse, idrettsarrangement eller bare ønsker å komme innom for en matbit eller for å nyte den eksepsjonelle utsikten. Prosjektet har fokus på å utvikle eiendommens allerede sterke sider, oppgradere gjestens komfort, bærekraft, modernisere og samtidig optimalisere driften.

234 hotellrom totalrehabiliteres og vil fremstå smakfulle og med høy kvalitet, som det skal være på Scandic Holmenkollen Park Hotel. Fellesområdene med resepsjon/bar, restaurant og spaavdeling med basseng, bygges om og vil fremstå i en ny og praktfull drakt. Den store perlen i prosjektet ligger i det gamle historiske sanatoriumet – Dragebygget fra 1894. Dette vakre bygget renoveres og bygges om til 27 fantastiske rom og suiter. Vi tør si at dette blir spektakulært og gleder oss til å åpne dørene i juni 2022!