Kartet oppdateres logo
  google-map-thumbgoogle-map-thumb
  slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

  Kronprinsens gate 17 – topp kontorlokaler med tilgang til unik takterrasse

  • Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo
  • Areal: 506m2 - 506m2
  • Type:

  Etasje: 6

  Gnr.: 209

  Bnr.: 187

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning
  yesKantine
  yesVaktmester-/vektertjeneste
  yesSentralt
  yesModerne
  Beskrivelse

  Ingeniørenes Hus i Kronprinsens gate 17 ble oppført i 1931 av Den Norske Ingeniør- og Arkitektforening og den Polytekniske forening. De ønsket å sette opp et bygg for sine medlemmer som var et klart uttrykk for noe nytt som ville prege fremtidens byggestil. Eiendommen er et sjeldent og bevaringsverdig bygg, og et monument for sin tid. De arkitektoniske særpregene kan sees både på husets fasade og ikke minst i byggets interiør, særlig i lobbyen med dobbelt takhøyde.

  Ønsker du gode og effektive lokaler, med topp beliggenhet til offentlig transport og nærme Aker Brygge? Nå er sjansen her!

  I 1.–3. etasje driver Eurest konferansesenter – her kan du booke ekstra møterom ved behov. Eurest tilbyr også mat fra sin restaurant som serveres i eget spiserom for byggets leietakere.

  Helt enestående for Ingeniørenes Hus er takterrassen over 9. etasje i tårnet. Den vil være tilgjengelig for alle byggets leietakere, og er med sin 360-graders utsikt, tett på fjorden et fantastisk sted å ta med gjester. Her kan man ha mindre arrangementer, eller bare ta lunsj og kaffe med utsikt over hele byen.

  Kronprinsens gate 17 har dusj/garderobe i underetasjen, samt utendørs låsbart sykkelstativ.

  Andre leietakere i bygget er:
  – InterOil Corporation
  – Devoteam
  – TEKNA – Teknisk-naturvitenskapelig forening
  – NITO – Norges Ingeniør- og Teknologiorganisasjon

  Beliggenhet

  Ingeniørenes Hus har en av Oslos beste beliggenheter for kontor – mellom Victoria Terrasse og Slottsparken, midt i Oslos sentrale forretningsdistrikt. Det er kun få minutters gange til tog, T-bane, buss og trikkelinjer samt flere store P-hus.

  I nærområdet finner vi Nationaltheatret, Solli plass, Oslo Rådhus, Aker Brygge og utallige kaféer, restauranter og butikker. Svært sentralt og med rikelig tilgang til både pauser ved sjøen og i parker.

  Innhold

  Samtlige kontoretasjer er renovert og pusset opp til dagens standard. Lokalet i 6. etasje er tilrettelagt for dagens arbeidsform som kan være alt fra en helt åpen løsning til delvis eller utelukkende enkeltkontorer. Det er stor fleksibilitet på etasjen, og fordelingen åpent/lukket kontor kan enkelt justeres etter leietakers ønsker.

  Lokalet består i dag av inngangsparti/sosial sone/resepsjon, kjøkken, toalett (1 + HC), datarom. Ellers er lokalet åpent for tilpasninger slik du som leietaker ønsker det. Se vedlagte skisse som viser dagens løsning.

  Felles for løsningene er en åpen sone ved inngang fra heis og trapp til sosial sone eller resepsjon. Minikjøkken er sentralt plassert i lokalet, sammen med sittegrupper for lunsj eller en kopp kaffe. Alle fellesfunksjoner er lagt i kjernen som åpner seg opp på midten for å gi gjennomlys og økt kommunikasjon mellom de to sidene.