Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Lager med stor vareheis og kontorlokaler/showrom på Alnabru – enkel adkomst

-
  • Vollaveien 15-19, 0668 Oslo

Overtagelse: P.t.

Energimerking: -

Gnr.: 122

Bnr.: 124

yesHeis
yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Vollaveien 15-19, bygg 15 er et frittliggende bygg med stor rampe og asfaltert transportareal, og utgjør ett av flere bygg i Alnabru Næringspark. Eiendommen grenser til Alnaelven og består tilsammen av ca. 39.000 kvm tomt og ca. 21.000 kvm bygningsmasse. Området er regulert til byggeområde for industri og kontor.

Adkomst

Enkel adkomst til Alnabru Næringspark i Vollaveien fra Strømsveien via Arvesetveien og Tittutveien. Kort gangavstand til busslinje 58, 66, 68 og 100 med stoppested ved Alna senter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert i forhold til E6 samt populært handelssentrum på Alnabru, mellom Alna senter og Alnabruterminalen. Området er mye brukt av transport- og lagerrelaterte virksomheter.

Standard

Oppvarming via sentralfyr (olje) samt elektriske panelovner.

Innhold

Vi har følgende lokaler for utleie:

– 500 kvm BTA lager i U. etasje.
– 458 kvm BTA kontor i 2. etasje.

Lageret på 500 kvm BTA har takhøyde på ca. 2,4 m. Lokalene har betonggulv, og adkomst via stor vareheis og trapp. Vareheisen tar inntil 1.000 kg og har lysåpning høyde 2 meter/bredde 1,88 meter.

Kontorlokalene i 2. etasje er inndelt i cellekontorer, teamkontor/showrom, tekjøkken, datarom og arkiv/lagerrom. Lyse vegger og glassfronter på cellekontorene som gir godt med lysinnslipp videre inn i lokalene. Lokalene kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.