Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslider

Lokaler på gateplan i nærsenter sentralt på Skøyen

-
  • Hoffsveien 4, 0275 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: C - lysegronn

Byggeår: 2010

Gnr.: 31

Bnr.: 472

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine

Beskrivelse

Hoffsveien 4 er et moderne kontor- og forretningsbygg oppført i 2010. Bygget er på totalt 14.000 kvm og består av to parkeringsetasjer under bakken, én butikketasje på gateplan og syv kontoretasjer.

Bygget har et industrielt og teknologisk uttrykk med fasade kledd i vakker, hvit marmorstein og glass, og fremstår som sterkt identitetsskapende, elegant og innovativt.

Hoffsveien 4 ligger sentralt plassert på Skøyen med gangavstand til alt du trenger i hverdagen.


Adkomst

Hoffsveien 4 er lett tilgjengelig. Trikk- og bussholdeplass er rett utenfor døren og det er mindre enn 400 meter til Skøyen stasjon hvor det stopper lokaltog, InterCity-tog og Flytoget. Enkel av- og påkjørsel til E18 og god forbindelse til sykkelveinettet.

Hoffsveien er hovedvei mellom Smestad og Skøyen.


Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med kontor, bolig og forretninger. Her finner du alt du trenger av servicetilbud som spisesteder, kaffebarer, shopping, treningssentre, postkontor og bank. I gangavstand har man tilgang til rekreasjonsområder som Frognerparken og Bygdøy, med Paradisbukta og Huk badestrand.


Standard

Lokalene har god ventilasjon med eget ventilasjonsanlegg samt sprinkelanlegg. Oppvarming via fjernvarme.


Innhold

Lyse lokaler på gateplan i moderne bygg med store vindusflater, som gir mye lysinnslipp og god eksponering. I dag benyttes lokalene til helsevirksomhet og er inndelt i resepsjonsområde, cellekontor, behandlingsrom, kjøkken, lagerrom og et eget toalett. Lokalene egner seg også til forretningsvirksomheter eller kontorbrukere som ønsker lokaler på gateplan. Vis-à-vis lokalene er det i dag en Rema 1000-butikk som trekker mange kunder til området, i tillegg til Flügger, Buster dyrebutikk, Onninen og renseri. 

Lokalene kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.

Bygget har en flott kantine og ny leietaker kan delta i kantineordningen hvis ønskelig. Det er mulighet for å leie inntil 2 plasser i garasjen.