Kartet oppdateres logo
google-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Lyse og arealeffektive kontorlokaler – 50 m til Oslo S

  • Jernbanetorget 4B, 0154 Oslo
  • Areal: 345m2 - 345m2
  • Type:

Etasje: 4

Gnr.: 207

Bnr.: 78

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Jernbanetorget 4 er et kontor- og forretningbygg som ble tegnet av arkitekt Henning Kloumann og oppført i 1916. Den nordlige delen av bygget er opprinnelig fra 1873 og er føyd inn i det nyere bygget og er gitt et tårn og en nybarokk fasade, slik resten av bygningskomplekset har.

I dag fremstår eiendommen som en profilert og representativ forretningsgård med fasade mot Jernbanetorget. I eiendommens 1. etasje er Vitusapotek, Nille og Narvesen etablert mens kontorlokalene strekker seg fra 2. etasje til og med 7. etasje. I disse etasjene leier bl.a. Ambio Helse, Bauer Media, Mediabemanning, Opplysningsrådet for Veitrafikken m.fl. lokaler. Bygget har to innbydende kontorinnganger separert fra forretningene.

Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering i eiendommen.

Beliggenhet

Jernbanetorget 4 er det nærmeste du kommer perfekt beliggenhet. Eiendommen ligger kun 50 m fra Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget T-banestasjon og det er buss- og trikkeholdeplass rett utenfor døren. I umiddelbar nærhet finnes det meste av byens servicetilbud; butikker, spisesteder, hoteller, treningssenter, bank og postkontor.

Standard

Lokalene har balansert ventilasjon med gjenvinning og kjøling. Oppvarming via panelovner.

 

Innhold

Vi kan tilby 345 kvm BTA kontor i 4. etasje.

Lokalene er lyse og har store vinduer ut mot Jernbanetorget som gir godt med dagslys. Arealene innehar en normal god kontorstandard og er i dag inndelt i cellekontorer, møterom, kjøkken med spiseplass og rekvisitarom.

Lokalene egner seg også godt til åpent kontorlandskap og kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.