Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Lyse og pene kontorlokaler rett ved Stortinget

  • Akersgata 20, 0158 Oslo
  • Areal: 327m2 - 654m2
  • Type:

Gnr.: 207

Bnr.: 13

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis

Beskrivelse

Akersgata 20 er en av byens første moderne forretningsgårder, oppført i 1894 for skredder Carl Hansen, og eiendommen er derav også kjent som ”Skræddergården”. Fasaden er en av sentrums flotteste dekorerte med vakre freskomalerier fra 1895 og er i dag fredet.

I dag er bygningen en moderne og representativ kontor- og butikkeiendom på ca. 2.200 kvm BTA. Bygget har seks etasjer samt kjeller, hvorav forretning Vincci er etablert i 1. etasje. De øvrige etasjene er kontorlokaler. Eiendommen har egen kontorinngang separert fra butikkvirksomheten, og det er personheis fra 1. etasje til 6. etasje.

Inngangspartiet er pusset opp og fremstår som en elegant og moderne klassisk ankomstsone for ansatte.

Adkomst

Stortinget T-banestasjon ligger like ved eiendommen, og det er få minutters gange til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget med alt av offentlig kommunikasjon. I tillegg går det trikk fra Christiania Torv ca. 200 m unna.

NÆRMESTE HOLDEPLASS
Trikk: Christiania Torv
Buss: Stortorvet og Kongens gate
T-bane: Stortinget stasjon
Tog: Oslo Sentralstasjon med alt av lokal-, regional- og flytog

ANDRE TRANSPORTMIDLER
Bil: GrandGarasjen P-hus, Akersgata P-hus eller Stortingsgata P-hus
Taxi: Stortorvet
Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden og Asker

Beliggenhet

Eiendommen er meget sentralt beliggende i Oslos mest attraktive forretnings- og kontorstrøk noen skritt fra Stortinget og byens hovedgate Karl Johan.

Rett utenfor døren er det meste av servicetilbud med et bredt spekter av butikker, kaffebarer, spisesteder etc., i tillegg til bank og postkontor.

Standard

Bygget har balansert ventilasjon med kjøling, og oppvarming skjer via fjernvarme.

Innhold

Vi kan tilby følgende arealer:

  • 327 kvm BTA kontor i 3. etasje.
  • 327 kvm BTA kontor i 4. etasje

3. etasje:

Arealene er inndelt i teamkontor og åpent landskap i tillegg til et stort møterom, romslig adkomstsone, kjøkken med spiseplass og datarom. Lokalene fremstår som moderne og lyse med store vinduer mot Akersgata som gir godt med lysinnslipp.

4. etasje:

I denne etasjen er lokalene inndelt i cellekontorer med kontorfronter i glass og teak, og arealene fremstår som pene og lyse med meget god kontorstandard. Kontorene har varierende størrelser fra enkeltkontor til tomannskontor eller teamkontor. Videre er det en ankomstsone, et stort møterom, kjøkken med spiseplass, kopirom og lager i lokalene.

Fordelingen åpen løsning til delvis cellekontorstruktur kan enkelt justeres etter leietakers ønsker og behov i alle etasjene.

Det er mulighet for å leie lager i kjelleren.