Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Lyse og pene kontorlokaler rett ved Stortinget

-
  • Akersgata 20, 0158 Oslo
  • Areal: 327m2 - 654m2
  • Type:

Etasje: 3

Overtagelse: Etter avtale

Energimerking: G - morkegronn

Gnr.: 207

Bnr.: 13

yesHeis

Beskrivelse

Akersgata 20 er en representativ og moderne eiendom som kombinerer både kontorlokaler og butikker over et areal på rundt 2 200 kvadratmeter BTA. Med seks etasjer og en kjeller, huser bygget Vincci-forretningen i første etasje, mens de gjenværende etasjene er dedikert til kontorlokaler. En egen kontorinngang med personheis gir direkte tilgang fra første til sjette etasje.

Gårdens inngangsparti utstråler en elegant  atmosfære og fremstår som en klassisk ankomstsone for ansatte og besøkende.


Adkomst

Bygget har balansert ventilasjon med kjøling, og oppvarming skjer via fjernvarme.

Beliggenhet

Akersgata 20 ligger svært sentralt til i et av Oslos mest ettertraktede forretnings- og kontorområde, bare et steinkast fra Stortinget og Oslos hovedgate Karl Johans gate.

Med et yrende utvalg av tjenester rett utenfor døren, inkludert et bredt spekter av butikker, kaffebarer, spisesteder, samt bank- og posttjenester, tilbyr denne eiendommen en praktisk tilgang til alt du trenger.

Stortinget T-banestasjon ligger rett ved eiendommen, og det tar bare noen få minutters gange til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget, hvor all offentlig transport er lett tilgjengelig. I tillegg finner man trikkeholdeplass bare 200 meter unna. Flere parkeringshus er tilgjengelige i nærområdet.Innhold

Vi har til leie pene kontorlokaler i 2. og 3. etasje på 327 kvadratmeter BTA hver. Med store vindusflater som vender mot Akersgata, har begge etasjene mye naturlig lys som skaper en lys og luftig atmosfære.

I 2. etasje er det et åpent kontorlandskap langs vindusfasaden mot Akersgata, to møterom, fire samtalerom, et hyggelig kjøkken med spiseplass, garderobe og to toaletter.

Lokalet i 3. etasje er for tiden innredet som et showrom med fire kontorplasser, men kan enkelt tilpasses til rene kontorlokaler. I tillegg til et spiserom, har denne etasjen lager og to toaletter.

Fordelingen åpen løsning til delvis eller utelukkende cellekontorstruktur, kan enkelt justeres i begge etasjer etter leietakers ønsker og behov.

Mulighet for lagerleie i kjelleren.