Kartet oppdateres logo
  google-map-thumbgoogle-map-thumb
  slider-thumbslidersliderslidersliderslider

  Lyse og pene forretningslokaler og kontorlokaler i Oslo sentrum

  • Nedre Slottsgate 21, 0157 Oslo

  Gnr.: 207

  Bnr.: 305

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning
  yesVaktmester-/vektertjeneste
  yesSentralt

  Beskrivelse

  Nedre Slottsgate 21, også kalt Fortunagaarden, er et forretnings- og kontorbygg midt i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og Grensen.

  Bygget utgjør ca. 2.300 kvm BTA. I byggets 1. og 2. etasje er det etablert handelslokaler, mens kontorlokalene strekker seg fra 3. til 6. etasje.

  Eiendommen har egen kontorinngang separert fra handelslokalene med personheis til samtlige etasjer.

  Adkomst

  Adkomst fra Nedre Slottsgate.

  Beliggenhet

  Nedre Slottsgate 21 ligger i hjertet av Oslo i et av byens mest populære handelsområder. Forretninger og servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet med Eger Karl Johan, Steen & Strøm, Stortorvet og Karl Johans gate som nærmeste nabo.

  For de treningsinteresserte er SATS i Akersgata 51 kun 250 m unna eiendommen.

  Standard

  Ventilasjon med kjøling. Oppvarming foregår via fjernvarme.

  Innhold

  Ledige arealer:

  136 kvm BTA forretning i 1. etasje.
  321 kvm BTA kontor i 5. etasje. Ledigstilles 01.01.2018.
  297 kvm BTA kontor i 6. etasje.

  I et av Oslos mest populære handelsområder har vi ledig et spennende forretningslokale. Lokalene har en god standard med store vindusflater som gir god eksponering ut mot den travle gågaten. Forretningslokalene kan overtas slik de er med mindre overflatebehandling eller tilpasses for ny leietakers forretningskonsept. Det er trinnfri adkomst fra gateplan.

  Kontorlokalene i 5. etasje fremstår som lyse og pene med god kontorstandard. Arealene er inndelt i to store åpne landskapssoner, tre cellekontorer, kjøkken med spiseplass og lager.

  I 6. etasje består kontorlokalene i dag av åpent kontorlandskap over en hel toppetasje med tilbaketrukket kjøkken med spiserom tillegg til møterom, stillerom, datarom og lager. Lokalene innehar en god kontorstandard med lyse overflater og godt med lysinnslipp.

  Det er mulighet for etablering av cellekontorer/teamkontor og flere møterom etter leietakers behov i begge kontoretasjene. Heis direkte inn i egne lokaler.