Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslider

Lyse og pene kontorlokaler med meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum

  • Nedre Slottsgate 21, 0157 Oslo
  • Areal: 297m2 - 321m2
  • Type:

Gnr.: 207

Bnr.: 305

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesVaktmester-/vektertjeneste
yesSentralt
Beskrivelse

Nedre Slottsgate 21, også kalt Fortunagaarden, er et forretnings- og kontorbygg midt i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og Grensen.

Bygget utgjør ca. 2.300 kvm BTA. I byggets 1. og 2. etasje er det etablert handelslokaler, mens kontorlokalene strekker seg fra 3. til 6. etasje.

Eiendommen har egen kontorinngang separert fra handelslokalene med personheis til samtlige etasjer.

Beliggenhet

Nedre Slottsgate 21 ligger i hjertet av Oslo i et av byens mest populære handelsområder. Forretninger og servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet med Eger Karl Johan, Steen & Strøm, Stortorvet og Karl Johans gate som nærmeste nabo.

Holdeplass for trikk og buss på Stortorvet og Stortinget T-banestasjon ligger ca. 200 meter fra eiendommen, og det er få minutters gange til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget med alt av offentlig kommunikasjon.

Innhold

Vi kan tilby følgende arealer i eiendommen:

  • 321 kvm BTA kontor i 5. etasje.
  • 297 kvm BTA kontor i 6. etasje.

Kontorlokalene i 5. etasje fremstår som lyse og pene med god kontorstandard. Arealene er inndelt i to store åpne landskapssoner, tre cellekontorer, kjøkken med spiseplass og lager.

I 6. etasje består kontorlokalene i dag av åpent kontorlandskap over en hel toppetasje med tilbaketrukket kjøkken med spiserom tillegg til møterom, stillerom, datarom og lager. Lokalene innehar en god kontorstandard med lyse overflater og godt med lysinnslipp.

Det er mulighet for etablering av cellekontorer/teamkontor og flere møterom etter leietakers behov i begge kontoretasjene. Heis direkte inn i egne lokaler.