Kartet oppdateres logo
  google-map-thumb
  slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

  Meget effektive lokaler i kvalitetsbygg med kantine, treningssenter og parkering

  • Holbergs gate 21, 0166 Oslo
  • Areal: 278m2 - 278m2
  • Type:

  Etasje: 5

  Gnr.: 209

  Bnr.: 82

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning
  yesGarasje/P-plass
  yesKantine

  Beskrivelse

  Holbergs gate 21 er en kvalitetseiendom med felles kantine og parkeringsanlegg sentralt beliggende ved Slottsparken og Radisson Blu Scandinavia Hotell.

  Bygningen ble oppført i 1977 og er på ca. 8.700 kvm BTA fordelt på 7 etasjer over bakken og 2 underetasjer. Øverste etasje har egen terrasse med hyggelig utsikt mot Slottsparken og Holbergs gate. I samme etasje kan leietakerne benytte seg av en ny felles kantine. Treningssenteret SiO Athletica er etablert i eiendommens nederste etasjer og kan benyttes av leietakere ved inngåelse av medlemsskap. Sykkelparkering er tilgjengelig i eiendommens bakgård.

  Eiendommen har både innendørs- og utendørsparkering, totalt ca. 60 parkeringsplasser. Innendørsplassene har direkte tilgang til leiearealene via heis. Ladestasjon for el-bil er etablert på enkelte av parkeringsplassene. Sykkelparkering er tilgjengelig i byggets underkjeller.

  Adkomst

  100 m til nærmeste buss- og trikkeholdeplass. Få minutters gange til Nationaltheatret stasjon.

  Eiendommen er også lett tilgjengelig med bil, og ved kundebesøk kan parkometerplasser rett utenfor bygget eller nærmeste parkeringshus Slottsparken P-hus benyttes.

  Beliggenhet

  Holbergs gate 21 ligger sentralt plassert til det de ansatte måtte ha behov for av offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og grøntområde.

  Få minutters gange tar deg til Karl Johans gate med alle sine forretninger og spisesteder, og Slottsparken som nærmeste grønne fristed er kun et steinkast fra bygget. Nationaltheatret stasjon er et knutepunkt for all offentlig kommunikasjon og ligger 500 m fra Holbergs gate 21. Enda nærmere, kun 100 m unna, er trikkeholdeplassen Holbergs plass med hyppige avganger. Taxiholdeplass og SAS flybuss til Gardermoen er rett utenfor bygget.

  Standard

  I 2016 fikk bygget nye heiser og det ble etablert fjernvarme i eiendommen i tillegg til nye radiatorer, nytt spredenett for ventilasjon og ny data-/telekabling. Videre er det etablert en ny kantine i byggets toppetasje som fremstår som et delikat fellesareal og miljøskapende tilskudd for byggets leietakere.

  Inngangspartiet og trappeløp er nyoppusset. Det nye inngangspartiet fremstår som en representativ og innbydende ankomstsone med ny kunstutsmykning, ny belysning og tidsriktig interiør og overflater av god kvalitet.

  Innhold

  Ledig areal: 278 kvm i 5. etasje

  Vi tilbyr meget fleksible og effektive kontorlokaler med gode lysforhold og sentraliserte ankomst- og sanitærfunksjoner.

  Vindusflater og dybden i etasjen gir meget effektive løsninger både i cellekontor og landskapsløsninger, og fordelingen åpen løsning til delvis eller utelukkende cellekontorstruktur kan enkelt justeres etter leietakers ønsker. Lokalene er i dag rålokaler, og i samarbeid med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres behov.