Kartet oppdateres logo
google-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Meget sentrale kontorlokaler ved Stortinget – nærhet til alt

  • Øvre Slottsgate 11, 0157 Oslo
  • Areal: 454m2 - 454m2
  • Type:

Etasje: 4

Overtagelse: 01-11-2018

Gnr.: 207

Bnr.: 317

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Forretningsgården ble tegnet av arkitektene Ivar Cock og Olaf Lilloe og oppført i 1895–1897 for Kristiania Håndverkernes Sparekasse. Bygget har en meget vakker fasade i nybarokk stil med preg av jugend, og fremstår som en svært representativ kontor- og forretningseiendom.

Bygget utgjør totalt ca. 2.900 kvm BTA og går over seks etasjer samt en kjelleretasje. I 1. etasje er de profilerte forretningene Filippa K og Acne etablert, mens de øvrige etasjene benyttes av kontorvirksomheter.

Byggets inngangsparti er pusset opp og gir et meget godt førsteinntrykk. Inngangspartiet har originale materialer og et rikt utsmykket interiør, og fremstår som en unik ankomstsone for leietakere og forretningsforbindelser.

Adkomst

Kontorinngang fra Øvre Slottsgate.

Beliggenhet

Eiendommen er meget sentralt beliggende i Oslos mest attraktive forretnings- og kontorstrøk, noen skritt fra Stortinget, Egertorget og byens hovedgate Karl Johan. Rett utenfor døren er det meste av servicetilbud med et bredt spekter av butikker, kaffebarer, spisesteder m.m.

Stortinget T-banestasjon ligger like ved eiendommen, og det er få minutters gange til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget med alt av offentlig kommunikasjon. I tillegg går det trikk fra holdeplassen Øvre Slottsgate, kun 50 m unna.

Standard

Bygget har balansert ventilasjon med kjøling, og oppvarming foregår via sentralvarme.

Innhold

Ledige arealer

  • 454 kvm BTA kontor i 4. etasje. Ledigstilles 01.11.2018 eller tidligere etter nærmere avtale.
  • 140 kvm BTA lager i kjelleretasje. Ledig p.t.

Arealet i 4. etasje er primært inndelt i cellekontorer med glassfronter og har en ankomstsone, et teamkontor og møterom i ulike størrelser. Det er etablert kjøkken med god plass for bespisning i egne lokaler.

Kontorlokalene fremstår som lyse med hvitmalte vegger, gulvfliser i ankomstsonen, teppe i korridorene og i møterommene. Enkelte av cellekontorene har gulvteppe mens de øvrige kontorene har parkett. Det er etablert egen dusj i lokalene.