Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Moderne kontorlokaler i vakker klassisk hjørnegård på Solli Plass

-
  • Bygdøy Allé 1, 0257 Oslo
  • Areal: 614m2 - 1228m2
  • Type:

Overtagelse: 01.12.2020

Energimerking: G - morkegronn

Gnr.: 211

Bnr.: 13

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesKantine

Beskrivelse

Bygdøy Allé 1 ble oppført i 1890-91 etter inspirasjon fra Parisiske, palassliknende leiegårdsfasader. Eiendommen er en del av bygningskomplekset Pariserkvartalet, som fyller hele den lange fasaden langs Bygdøy Allé mellom Frognerveien og Skovveien.

Bygdøy Allé 1 er et profilert og representativt forretnings- og kontorbygg over 5 etasjer i tillegg til kjeller. I første etasje er forretningen Granit etablert, mens de øvrige etasjene er kontorlokaler. Hjørneeiendommen har en representativ kontorinngang med heis som fører opp til alle etasjene. Hver leietaker disponerer en hel etasje i bygget – noe som gir eksklusive inngangsparti i hver etasje.

Felles kantine i toppetasjen, sykkelparkering i kjeller.


Adkomst

Kontorinngang fra Bygdøy Allé.


Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet på Solli Plass, med kaféer, spisesteder, forretninger og andre servicetilbud rett utenfor døren.

Nærmeste treningssenter, SATS Solli Plass, ligger kun 100 m fra eiendommen.

Solli Plass er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med buss og trikkeholdeplass 100 meter fra eiendommen. 5 minutters gange til Nationaltheatret togstasjon (nedgang fra hjørnet av Slottsparken) med videre undergang til Nationaltheatret T-banestasjon.



Innhold

Vi tilbyr leie i byggets 2. og 3. etasje, hver på 614 kvm BTA, totalt 1228 kvm BTA. De gamle klassiske Frognerbygårdene har en generøs takhøyde, som sammen med de karakteristiske høye vinduene – gir luftige lokaler med godt lysinnslipp. Møterom og kontorlokaler med utsikt over Universitetsbiblioteket og Hydroparken, som gir lite innsyn. Innvendig kan man trekke noen av byggets klassiske detaljer inn i den moderne utformingen – og få effektive og praktiske lokaler med et særegent og historisk preg.

Begge etasjene er i dag primært inndelt i celle- og teamkontorer, som med enkle grep kan endres til helt- eller delvis åpent kontorlandskap. Arealet vil utformes og tilpasses etter ny leietakers ønsker og behov.

Lokalene ledigstilles 01.12.2020 / etter avtale.

Fellesfasiliteter:

  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
  • Kantine
  • Sykkelparkering

Forbehold:

Forholdet til bakgrunnsretten: Bestemmelsene i Eiendomsmeglingsloven («emgll») §§ 6-4, 6-5, 7-1, 7-2 første til tredje ledd og 8-8 er fraveket jf. emgll § 1-3. Videre er emgll §§ 4-4, 6-2, 6-4, 6-5, 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8 fraveket jf. eiendomsmeglingsforskriftens § 1-2. Tilhørende bestemmelser i eiendomsmeglingsforskriften er tilsvarende fraveket. For utleiemegling fravikes også eiendomsmeglingsforskriftens §3-5, §6-2, tredje punktum, §§6-3 og 6-4, jf. forskriftens § 1-3.