Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Oslo sentrum | Kontorlokaler med utsikt over Jernbanetorget – mer sentralt blir det ikke

  • Jernbanetorget 4, 0154 Oslo
  • Areal: 500m2 - 1000m2
  • Type:

Overtagelse: Etter avtale

Energimerking: Rød E

Byggeår: 1916

Gnr.: 207

Bnr.: 78

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesSentralt

Beskrivelse

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende meget sentralt ved Jernbanetorget og lett tilgjengelig for ansatte og kunder. Området rundt eiendommen er kjent for sitt pulserende sentrumsliv, med alle tenkelige fasiliteter innen kort rekkevidde.

Bygget har to inngangspartier med heis som fremstår som representative og innbydende.

Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering i kjelleren.

Historie

Jernbanetorget 4 er et kontor- og forretningsbygg som ble tegnet av arkitekt Henning Kloumann og oppført i 1916. Den nordlige delen av bygget er opprinnelig fra 1873 og er føyd inn i det nyere bygget og er gitt et tårn og en nybarokk fasade, slik resten av bygningskomplekset har.

Beliggenhet

Med sin supersentrale plassering er Jernbanetorget 4 det nærmeste du kommer en perfekt beliggenhet – lett tilgjengelig for alle som reiser med kollektiv transport, sykkel eller bil og gangavstand til det du trenger.

Rett ovenfor eiendommen er inngangen til Jernbanetorget og Oslo S med tilgang til alt av offentlig kommunikasjon som buss, trikk, t-bane, tog, samt flytoget. Det er parkeringsmuligheter i nærliggende parkeringshus, som Byporten P-hus og Oslo City P-hus, og området byr på en rekke servicetilbud og fasiliteter som shopping, restauranter og kaféer.

Standard

Lokalene fremstår som rålokale (white box) og vil bli pusset opp og tilpasset for ny leietaker. Det er eget ventilasjonsanlegg i lokalene.

Innhold

Ca. 500-1 000 kvm BTA kontor

Vi har for utleie kontorlokaler som kan deles opp i ulike størrelser tilpasset ny leietakers behov. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i sentrale og nyoppussede lokaler.

Lokalene har gjennomgående lys og rikelig med høye vinduer med utsikt over hele Jernbanetorget og sentralstasjonsområdet. Egen balkong ut mot Jernbanetorget med to flaggstenger gir en fin mulighet for profilering.

Lokalene fremstår i dag som et rålokale. Arealene egner seg godt til både åpent landskap og cellekontorer, og sammen med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres behov.

Adkomst til lokalene ved bruk av heis eller trapper fra byggets to inngangspartier.

Lager kan leies i kjelleren.