Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Oslo Sentrum | Særegne kontorlokaler med utsikt over Jernbanetorget

-
  • Jernbanetorget 4B, 0154 Oslo
  • Areal: 199m2 - 347m2
  • Type:

Overtagelse: Q1 2024

Energimerking: E - rod

Gnr.: 207

Bnr.: 78

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Historie
Jernbanetorget 4 er et kontor- og forretningsbygg som ble tegnet av arkitekt Henning Kloumann og oppført i 1916. Den nordlige delen av bygget er opprinnelig fra 1873 og er føyd inn i det nyere bygget og er gitt et tårn og en nybarokk fasade, slik resten av bygningskomplekset har.

Eiendommen
Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende meget sentralt ved Jernbanetorget og lett tilgjengelig for ansatte og kunder. Området rundt eiendommen er kjent for sitt pulserende sentrumsliv, med alle tenkelige fasiliteter innen kort rekkevidde.

Bygget har to inngangspartier med heis som fremstår som representative og innbydende. Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering i kjelleren.

Lokalene
5. etasje
| 347 kvm BTA kontor
6. etasje | 199 kvm BTA kontor

Vi har for utleie to kontorlokaler i 5. og 6. etasje som kan leies samlet eller hver for seg. Det er også mulighet for å leie tilliggende lokaler i samme etasje i både 5. og 6. etasje dersom det er behov for større arealer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i sentrale og nyoppussede lokaler, og ønsker å finne ut hvilke lokaler og arealstørrelser som vil passe din bedrift.

Lokalene har gjennomgående lys og rikelig med høye vinduer med utsikt over hele Jernbanetorget og sentralstasjonsområdet. 

Kontorlokalene i 5. etasje fremstår i dag som et rålokale, og sammen med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres behov.

Lokalene i 6. etasje innehar god kontorstandard og kan tilpasses ny leietakers behov. Begge arealene egner seg godt til både åpent landskap og cellekontorer.

Adkomst til lokalene ved bruk av heis eller trapper fra inngangspartiet i Jernbanetorget 4B.

Lager kan leies i kjelleren.Beliggenhet

Med sin supersentrale plassering er Jernbanetorget 4 det nærmeste du kommer en perfekt beliggenhet – lett tilgjengelig for alle som reiser med kollektiv transport, sykkel eller bil og gangavstand til det du trenger.

Rett ovenfor eiendommen er inngangen til Jernbanetorget og Oslo S med tilgang til alt av offentlig kommunikasjon som buss, trikk, T-bane, tog, samt flytoget. Det er parkeringsmuligheter i nærliggende parkeringshus, som Byporten P-hus og Oslo City P-hus, og området byr på en rekke servicetilbud og fasiliteter som shopping, restauranter og kaféer.

Om gårdeier

Eiendomsspar AS er et av Norges ledende eiendomsselskaper med 40-års erfaring og gjenkjennes ved høy kvalitet på eiendommene og førsteklasses beliggenhet.

Kundetilfredshet er vårt største fokus og leietakerne er våre viktigste samarbeidspartnere. Vi arbeider kontinuerlig med å tilby den beste service og profesjonalitet i alle ledd. Derfor måler vi årlig våre eiendomsteam ved din leietakertilfredshet. Dette gjør vi for å kartlegge våre styrker og svakheter og for å finne forbedringsmuligheter.

Det skal være lett for deg som leietaker å kontakte oss for små og store problemer. Vi legger vekt på tett og godt samarbeid med våre leietakere og kan tilby personlig service og egen driftsavdeling. Og hos oss kan du vokse i arealstørrelse eller redusere innenfor vår store eiendomsportefølje i Oslo. Vi vil dekke dine behov – i dag og i morgen.