Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Pene butikklokaler med sentral beliggenhet – 250 m fra Oslo S

-
  • Storgata 10A, 0155 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - rod

Gnr.: 208

Bnr.: 628

Beskrivelse

Storgata 10A er en karakteristisk hjørnebygning oppført i 1933 og er blant de flotteste eksemplene på den funksjonalistiske arkitekturen i Oslo.

Bygget utgjør ca. 3.400 kvm BTA og går over ni etasjer i tillegg til underetasje.

Leietakerne har tilgang til felles møteromsavdeling med AV-utstyr og tilhørende kjøkken som bestilles via en egen kalender.


Adkomst

Adkomst fra Skippergata. Skippergata er nylig oppgradert og gaten er blitt et hyggelig og representativt uteområde.

Beliggenhet

Storgata 10A ligger kun 250 m fra Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget – knutepunktet for alt av offentlig kommunikasjon.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet like ved krysset der Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata møtes. Rett utenfor døren finnes det meste av byens servicetilbud; butikker, hyggelige kaféer og spisesteder.

For de som ønsker å benytte seg av byens treningstilbud, er treningssentrene SATS Bjørvika og SATS Spektrum kun få minutters gange unna.Innhold

Vi har ledig fine butikklokaler på 85 kvm BTA på gateplan med trinnfri adkomst fra Skippergata, vis-á-vis det nye Clarion Hotel The Hub. Lokalene egner seg for handel, tjenesteytende og lett servering (uten varmebehandling av mat).

Arealene er lyse og luftige med god takhøyde og det er store vinduer ut mot gaten.

Lokalene disponerer et lager i underetasjen på 112 kvm BTA, med adkomst via trapp fra butikklokalene. I 1. etasje er det etablert en mesanin på 24 kvm BTA som kan benyttes som kontorplass.

Det er mulighet for å leie ytterligere lagerareal i underetasjen på 203 kvm BTA.