Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Pene butikklokaler med sentral beliggenhet – 250 meter fra Jernbanetorget

-
  • Storgata 10A, 0155 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - rod

Gnr.: 208

Bnr.: 628

yesGarasje/P-plass

Beskrivelse

Storgata 10A er en karakteristisk hjørnebygning oppført i 1933 og er blant de flotteste eksemplene på den funksjonalistiske arkitekturen i Oslo.

Bygget utgjør ca. 3 400 kvm BTA og går over ni etasjer i tillegg til underetasje. 

I Storgata 10B (nabobygget) kan leietakerne bestille trygg og sikker innendørs sykkelparkering via Flexistore. Her er det tilgang til vask av sykkel, egen benk for sykkelreparasjoner og sykkelpumpe.

I nabobygget kan møterom og kurslokale med AV-utstyr bookes hos Rail Academy møteromssenter.


Adkomst

Adkomst fra Skippergata. Skippergata er de siste årene oppgradert og fremstår som et hyggelig og representativt uteområde.


Beliggenhet

Storgata 10A har en svært sentral beliggenhet i krysset der Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata møtes, og er naboeiendommen til Clarion Hotel The Hub. 

Bygget er et spesielt blikkfang i bybildet og er sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon og byens servicetilbud. Kun 250 m tiil Jernbanetorget og Sentralstasjonen, og 2 minutters gange til nærmeste buss- og trikkeholdeplass.

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport:

T-bane – Jernbanetorget
Trikk – Storgata
Buss – Storgata
Tog/flytog – Oslo Sentralstasjon


Standard

Det er fjernvarme i bygget.


Innhold

1. etasje | 85 kvm BTA butikk inkludert 24 kvm mesanin
U. etasje | 112 kvm BTA lager

Vi har ledig et pent og lyst butikklokale på 85 kvm BTA med mesanin. Butikken er på gateplan med trinnfri adkomst fra Skippergata, vis-á-vis Clarion Hotel The Hub. Lokalet egner seg for handel, tjenesteytende og lett servering (uten varmebehandling av mat).

Lokalet disponerer et lager i underetasjen på totalt 112 kvm BTA, med tilgang via interntrapp fra butikklokalet. Lagerarealet er inndelt i tre rom, hvorav det ene rommet i dag benyttes som møterom.

Butikkarealet er delt inn i en butikksone og et bakrom med kontorplasser for ansatte. Arealet kan åpnes opp ved å fjerne glassveggen mellom butikksonen og bakrommet, slik at man får et større og åpnere butikkareal, se vist på bilder. Lokalet har god takhøyde og store vinduer ut mot gaten.

Ytterligere lagerareal i underetasjen og parkeringsplass i garasjekjelleren kan leies.

Det tilbys ikke korttidsleie på dette lokalet.

Send gjerne en e-post til eiendomssjef Nora Bergh Bakke med konseptbeskrivelse på den virksomheten som du ønsker å etablere.  • Eiendomsspar AS/Victoria Eiendom AS – Pb. 1350 Vika, 0113 Oslo – Besøksadr.: Fridtjof Nansens plass 4 – Tlf.: +47 22 33 05 50.
    Copyright © Eiendomsspar – Webutvikling av Devant
    Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.