Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Pene kontorlokaler i fullservice-bygg – rikelig med uteparkering – meget god profilering mot E6

-
  • Karihaugveien 89, 1086 Oslo

Energimerking: D -

Byggeår: 1989

Renovert år: 2014

Gnr.: 107

Bnr.: 1107

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine
yesAlarm
yesKjøreport

Beskrivelse

Karihaugveien 89 ble oppført i 1989 og har de siste årene gjennomgått betydelig oppgraderinger og er i dag et moderne fullservice kontorbygg. Bygget utgjør ca. 11.000 kvm og er et særskilt fleksibelt flerbrukerbygg med kontor og lager fordelt på 6 kontorblokker i fire til fem etasjer. I tillegg er det god parkeringsdekning på eiendommen med ca. 170 utendørs parkeringsplasser. På syv plasser er det etablert AC-ladere (22 kw) for elbil og én hurtiglader er tilgjengelig for brukere av bygget.

I 1. etasje har leietakerne tilgang til en felles resepsjon med eget service-senter, stor og innbydende kantine som serverer varmmat, konferansesenter med fullt utstyrt auditorium for 80 personer og 8 møterom med AV-utstyr, trådløst bredbånd i fellesarealer og et fullt utstyrt treningsrom med moderne treningsfasiliteter og garderober med dusj. Flere steder i bygget er det tilrettelagt for hyggelige sosiale møteplasser i fellesarealene som bidrar til aktiv interaksjon mellom leietakerne.

I underetasjen er det lager med kjøreport og direkteadkomst på bakkeplan med vareheis og personheis til alle etasjer.

Adkomst

Eiendommen ligger meget synlig på en høyde rett ved av- og påkjøringen til E6/Strømsveien og er lett tilgjengelig med ca. 10 minutters biltur fra Oslo sentrum eller Lillestrøm og ca. 25 minutter fra Gardermoen. Det er god offentlig kommunikasjon med flere busslinjer rett ved bygget.

Nærmeste holdeplass:
Buss: Folkvangveien (150 m fra bygget)
T-bane: Ellingsrud (1,5 km) eller Furuset (1,8 km)
Tog: Høybråten stasjon (1,4 km)
Flybuss: Furuset skole eller Radisson Blue Alna

Eiendommen er lett tilgjengelig med bil fra både nord og sør, og det er godt med parkeringsplasser for besøkende.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Karihaugen/Høybråten langs E6, nord for Oslo på veien til Gardermoen og Lillestrøm. Bygget ligger godt synlig ved av- og påkjøringen til E6/Strømsveien som gir svært gode profileringsmuligheter. Beliggenheten er også gunstig med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. I tillegg til nærhet til offentlig kommunikasjon byr nærområdet på handel, hotell, helsetjenester mv.

Større leietakere får mulighet til å sette opp skilt mot E6 som en av Oslos mest trafikkerte innfartsårer fra Gardermoen og Lillestrøm og utfartsårer fra Oslo hvor ca. 98 000 biler som passerer hver dag. Det er derfor muligheter for svært rimelig og meget effektiv profilering på fasaden. Kommer du nordfra eller fra Oslo sentrum er likevel sjansen stor for at du ikke møter køene i rushtiden. Til eiendommen er det enkel adkomst med bil med meget god parkeringsdekning, alternativt med offentlig transport. I tillegg til nærhet til gode kommunikasjoner, byr nærområdet på Hotell, helsetjenester, handel, mv.

Innhold

Vi kan tilby leie av 433 kvm BTA kontor i 4. etasje i blokk 11. Lokalene er moderne og pene og har store vinduer som gir godt med lysinnslipp. Kontorlokalene har åpen løsning med stillerom/møterom sentrert i lokalene i tillegg til et minikjøkken. Lokalet er fleksibelt og effektivt og kan enkelt justeres til delvis eller utelukkende cellekontorstruktur etter leietakers ønsker. I samarbeid med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres behov. Det er mulighet for å leie mindre lagerarealer i kjeller med egen tilgang via varemottak på bakkeplan.

I samme etasje får vi også ledig 79 kvm BTA kontor i blokk 13.

I tillegg ledigstilles følgende kontorarealer:
– 21 kvm BTA kontor i 2. etasje i blokk 15.
– 27 kvm BTA kontor i 3. etasje i blokk 14.
– 114 kvm BTA kontor i 3. etasje i blokk 14.

Lokalene er lyse og pene med parkett/teppe på gulv og hvite overflater. Det største lokalet på 114 kvm BTA består av 1 separat kontor og 4 separate kontorbåser med glassvegger uten dør. Hyggelig fellesområde med sofa og bord. Kontoret på 27 kvm BTA i 3. etasje ligger ved samme fellesområde som ovennevnte kontorlokale.

Overtagelse etter nærmere avtale. For mer informasjon om kontorlokalene i blokk 14 og 15, kontakt Frode Rastad på frode@anleggsikring.no eller tlf. 91 00 90 18.