Kartet oppdateres logo
google-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Pene og lyse lokaler i toppetasje ved Solli plass – kantine og parkering

  • Bygdøy allé 1, 0257 Oslo
  • Areal: 394m2 - 394m2
  • Type:

Etasje: 5

Gnr.: 211

Bnr.: 13

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine

Beskrivelse

Bygdøy allé 1 ble oppført i 1890-91 etter inspirasjon fra parisiske, palasslignende leiegårdsfasader. Eiendommen er en del av bygningskomplekset Pariserkvartalet, som fyller hele den lange fasaden langs Bygdøy allé mellom Frognerveien og Skovveien.

I dag fremstår Bygdøy allé 1 som et profilert og representativt forretnings- og kontorbygg over fem etasjer samt kjeller. I 1. etasje er forretningen Granit etablert, mens de øvrige etasjene er kontorlokaler. Hjørneeiendommen har en nyoppusset og representativ kontorinngang med heis til alle etasjene.

I toppetasjen er det etablert en felles kantine som leietakerne kan benytte seg av. Kantinen er nylig pusset opp og fremstår som et delikat og hyggelig fellesområde.

 

Adkomst

Kontorinngang fra Bygdøy allé.

Holdeplass for trikk og buss på Solli ligger ca. 100 meter fra eiendommen, og det er 5 minutters gange til Nationaltheatret togstasjon med videre undergang til Nationaltheatret T-banestasjon.

Beliggenhet

Bygdøy allé 1 har en meget sentral beliggenhet på Solli plass. Rett utenfor døren har man tilgang til hyggelige kaféer og spisesteder, forretninger og andre servicetilbud.

Det er også godt med treningsmuligheter i nærområdet og nærmeste treningssenter SATS Solli plass ligger kun 100 m fra eiendommen.

Standard

Balansert ventilasjon og oppvarming via oljefyring.

Innhold

Ledig areal

394 kvm BTA kontor i 5. etasje.

Lyse og åpne kontorlokaler i toppetasjen med hyggelig utsyn mot Bygdøy allé, Frognerveien og Solli plass. Lokalene har god takhøyde og er i dag innredet med landskapssoner, teamkontor, cellekontor, møterom og tekjøkken.

Arealene er effektive og egner seg godt til åpent kontorlandskap. Lokalene kan tilpasses leietakers ønsker og behov.

Det er mulighet for å leie parkeringsplass i eiendommens bakgård.