Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Pent butikklokale til leie – 200 meter fra Jernbanetorget

-
  • Storgata 2/4/6, 0155 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: 01.01.2024

Energimerking: C - morkegronn

Gnr.: 208

Bnr.: 620

Beskrivelse

Storgata 2/4/6, også kjent som NAF-Huset, er en hjørneeiendom med fasade mot Storgata og Kirkeristen. Eiendommen er et forretnings- og kontorbygg på ca. 12 000 kvm BTA fordelt over syv etasjer i tillegg til tre underetasjer. I byggets 1. og 2. etasje er sportsbutikken XXL etablert i tillegg til bl.a. Kaffebrenneriet, Brillespesialisten og Dominos. Etasjene over er utleid til kontorleietakere. Eiendommen har egen kontorinngang fra Kirkeristen med to personheiser og en vareheis.

Byggets leietakere kan benytte seg av et felles treningsrom i underetasjen med dusj- og garderobefasiliteter. I tillegg er det etablert innendørs sykkelparkering i eiendommen.


Adkomst

Butikkinngang fra Storgata 6.

Beliggenhet

Storgata 2/4/6 har en meget god beliggenhet i en av Oslos travleste forretningsstrøk. Bygget har umiddelbar nærhet til servicetilbud som butikker, hyggelige spisesteder, kaffebarer og hoteller.

Bygningens sentrale plassering i bybildet kombinert med den buede utformingen gir god eksponering og profileringsmuligheter.

Eiendommen har kort gangavstand til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget – knutepunktet for alt av offentlig kommunikasjon.

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport:
Trikk: Storgata og Jernbanetorget
Buss: Storgata og Jernbanetorget
T-bane: Jernbanetorget stasjon
Tog: Oslo Sentralstasjon med lokal-, regional- og flytog

Andre transportmidler:
Bil: Byporten P-hus og Oslo City P-hus
Taxi: Arkaden og Oslo Sentralstasjon/Byporten
Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden og AskerInnhold

Butikklokalet har trinnfri adkomst fra gateplan og skyvedører. Lokalet benyttes i dag til frisørvirksomhet og er delt inn i kundesone med frisørstoler, bakrom med tekjøkken og eget toalett. Pent lokale med god standard. Store vinduer ut mot gaten gir god profileringsmulighet og godt med lysinnslipp i lokalet.

Det er mulighet for å leie lager i eiendommens kjelleretasjer.