Kartet oppdateres logo

CBD – Effektive kontorlokaler med egen inngang fra gateplan

  • Rådhusgata 23, 0158 Oslo
  • Areal: 356m2 - 356m2
  • Type:

Etasje: 1

Overtagelse: 01.10.2022

Gnr.: 207

Bnr.: 229

yesAircondition/Ventilasjon
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesSentralt

Beskrivelse

Rådhusgata 23 er et representativt kontorbygg, oppført i 1937 og påbygd i 1959. Bygget er på ca. 5 100 kvm BTA fordelt på ni etasjer samt kjeller, med kontorleietakere innenfor bl.a. finans, advokatvirksomhet, advokattilsyn, bedriftsrådgivning, IT, hotelldrift og helse- og omsorgstjenester.

Eiendommen er en hjørneeiendom med fasade mot Rådhusgata og Nedre Vollgate. Med sin beliggenhet på toppen av Rådhusgata, har eiendommen en fantastisk utsikt over innseilingen av Oslofjorden og Aker Brygge, og regnes som en del av CBD.

I byggets bakgård har leietakere mulighet til å disponere parkeringsplasser og sykkelparkering.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet på toppen av Rådhusgata ved Christiania Torv, med kort vei til Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johans gate. Dette betyr tilgjengelighet og nærhet til offentlig kommunikasjon som trikk, buss, tog, flytog, flybuss og det meste av byens servicetilbud, butikker, gode restauranter og kaffebarer.

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport er ca. 100 meter unna:

Trikk – Christiania Torv og Rådhusplassen
Buss – Wessels plass og Kongens gate
T-bane – Stortinget stasjon
Tog – Nationaltheatret stasjon med lokal-, regional- og flytog

Innhold

1. etasje | 356 kvm BTA kontor

Pene kontorlokaler i 1. etasje med gode lysforhold og store vinduer ut mot Rådhusgata. Lokalene har egen inngang fra gateplan og er i dag inndelt i et stort kontorlandskap, cellekontor, teamkontor, møterom i ulike størrelser, samtalerom, kjøkken med sosial sone, egen dusj og toaletter. Fordelingen åpen løsning til delvis eller utelukkende cellekontorstruktur kan enkelt justeres etter leietakers ønsker.