Kartet oppdateres logo
google-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Rådhusgata 23 – Lyse og attraktive kontorlokaler

  • Rådhusgata 23, 0158 Oslo
  • Areal: 232m2 - 232m2
  • Type:

Etasje: 5

Gnr.: 207

Bnr.: 229

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Rådhusgata 23 er oppført i 1937 og fremstår som et representativt kontorbygg med en elegant og tidløs arkitektur. Eiendommen utgjør ca. 5 100 m² og består av kontorlokaler over 9 etasjer.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på toppen av Rådhusgata, i umiddelbar nærhet til Rådhushavna og Aker Brygge.

Beliggenhet

Rådhusgata 23 ligger sentralt plassert med kort vei til alt av offentlig kommunikasjon. Trikken stopper ved Kontraskjæret, og det er ca. 5 minutters gange til Stortinget T-banestasjon. I tillegg er Nationaltheatret ca. 10 minutters gange unna.

Innhold

Vi kan tilby 232 m² kontor i 5. etasje. Lokalene pusses opp til tilsvarende standard som vist på referansebildene i annonsen. Arealet har gjennomgående lysinnslipp med store vinduer på hver langside. Gårdeier tilpasser planløsningen til leietagers behov.

Kontorlokalene har god ventilasjon med kjøling. Oppvarming skjer via fjernvarme.

Om utleier

Rådhusgata 23 eies og forvaltes av Eiendomsspar.

Eiendomsspar er et av Norges ledende eiendomsselskaper med mer enn 30 års erfaring i bransjen, og gjenkjennes ved høy kvalitet på eiendommene og førsteklasses beliggenhet.

Selskapet består av 31 dedikerte og engasjerte medarbeidere som tilsammen har en kompetanse som dekker alle områder innen forvaltning og utvikling av eiendom. Vi setter leietakeren i sentrum og kan tilby høy kvalitet på eiendommene, personlig service og egen driftsavdeling.